Πιθανό το σενάριο να αποσυρθεί ο Button στο τέλος της χρονιάς

Σχετικά άρθρα

Racing Director Eric Boullier in the garage.

Τα σενάρια γύρω από το οδηγικό δίδυμο της McLaren για το 2015, είναι πάρα πολλά και αυτά που συντηρούν μια κατά τα άλλα ήρεμη silly season. Η Honda θέλει να συνδυάσει την επάνοδό της στη Formula 1 με έναν πρωτοκλασάτο οδηγό, του οποίου η μεταγραφή θα προκαλέσει σχόλια. Ο Eric Boullier αποκάλυψε πρόσφατα πως στην ομάδα σκέφτονται αρκετές εκδοχές, έχοντας ακουστεί ονόματα από τους φετινούς οδηγούς, τον Stoffel Vandoorne, καθώς και όποιον κορυφαίο πιλότο μπορεί και θέλει να πάει στο Woking.

Είναι ασυνήθιστο, γιατί βγαίνουμε από τον Αύγουστο και δεν υπάρχει ακόμη μια σταθερή δέσμευση από την ομάδα. Δουλεύουμε πάνω στη στρατηγική για το οδηγικό δίδυμο, για τα επόμενα χρόνια. Για μένα είναι σημαντικό να πω χρόνια, επειδή κοιτάμε για τρία, ίσως και πέντε χρόνια.

Με το Ron (Dennis) να επιστρέφει τον Ιανουάριο και εγώ να είμαι νέος στην ομάδα, ζητήσαμε λίγο χρόνο περισσότερο από ό,τι είναι απαραίτητο. Ακόμη και αν είναι δυσάρεστο αυτό για τους οδηγούς, το οποίο αντιλαμβάνομαι, πρέπει να θέσουμε τις προτεραιότητές μας.

(Οι πιλότοι μας) Τα πήγαν καλύτερα από ό,τι θα μπορούσαμε να περιμένουμε. Πρώτα απ ‘όλα, εμείς δεν τους δώσαμε ένα αρκετά καλό αυτοκίνητο και, φυσικά, όπως ξέρετε, όσο χειρότερο είναι το αυτοκίνητο, τόσο πιο δύσκολο είναι να το οδηγήσεις.

Όσον αφορά την οδήγηση, νομίζω ότι και οι δύο έκαναν πολύ καλή δουλειά. Ο Kevin είχε ένα βάθρο στον πρώτο αγώνα και προφανώς πέρασε από κάποιες εμπειρίες που αποτελούν μέρος της διαδικασίας μάθησης. Στην περίπτωση του Jenson, είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και πιστεύω πως πήρε τα μέγιστα από το μονοθέσιο.

Και μόνο ο χρονικός ορίζοντας που αναφέρει ο Boullier, αποτελεί εμπόδιο για την παραμονή του 34χρονου Button στην ομάδα. Από την άλλη, ο Dennis έχει ζητήσει από το Βρετανό να ανεβάσει κι άλλο την απόδοσή του, ενώ δεν φαίνεται να έχει μείνει πλήρως ικανοποιημένος από όσα βλέπει στις πίστες.

Jenson Button in the garage.

Ο Button στην κοινή του θητεία με το Lewis Hamilton στην ομάδα, κατάφερε να κερδίσει τον πρωταθλητή του 2008 σε βάθος τριών χρόνων. Πλέον, χωρίς να βλέπει άλλη εναλλακτική πέρα από τη McLaren, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν.

Εμείς δεν έχουμε κάτσει για να μιλήσουμε γι ‘αυτό (την ανανέωση της συνεργασίας). Αν πρέπει να αποσυρθώ στο τέλος της σεζόν, ας είναι, αλλά αισθάνομαι ότι έχω πολύ περισσότερα να δώσω και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς ρο μηχανοκίνητο αθλητισμό και ειδικά τη Formula 1.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα