Spy Photos: BMW 7-Series και X7 σε κοινές δοκιμές

Σχετικά άρθρα

bmw 7-series and x7 spy photos (4)

Η BMW κάνει από κοινού δοκιμές εξέλιξης της νέας Σειράς 7 και της X7. Το μεγάλο SUV διαθέτει σχεδόν επίπεδη γραμμή οροφής με την κατασκευή του να γίνεται εργοστάσιο της BMW στη πόλη Spartanburg της Νότιας Καρολίνας, στην Αμερική, εκεί όπου η βαυαρέζικη εταιρία θα επενδύσει το ποσό των €730 εκατ. ώστε αυτό να μπορεί να παράγει συνολικά 450.000 αυτοκίνητα μέχρι το τέλος του 2016.

bmw 7-series and x7 spy photos (3)

Η Χ7 θα παράγεται αποκλειστικά στο παραπάνω εργοστάσιο, με την BMW να μην μας ανακοινώνει περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά μέχρι σήμερα ξέρουμε ότι το über-SUV θα βασίζεται στη πλατφόρμα της επόμενης γενιάς της Σειράς 7 και θα είναι σημαντικά μακρύτερο και πλατύτερο από το X5.

bmw 7-series and x7 spy photos (2)

Θα διαθέτει τρεις σειρές καθισμάτων με άνετο χώρο για όλους τους επιβάτες. Θα κάνει εκτεταμένη χρήση αλουμινίου και carbon, για να διατηρήσει το βάρος του κοντά σε εκείνο του σημερινού X5 ή και ακόμα ελαφρύτερο. Μηχανικά αναμένεται να φορέσει κινητήρες από την υπάρχουσα γκάμα της εταιρίας, δηλαδή ένα υπερτροφοδοτούμενο 6-κύλνδρο και ένα V-8 καθώς και έναν diesel.

bmw 7-series and x7 spy photos (6)

Σε ότι αφορά την Σειρά 7, αυτή θα κατασκευαστεί πάνω στη νέα πλατφόρμα 35up, θα κάνει χρήση carbon, αλουμινίου και χάλυβα υψηλής αντοχής, με το σώμα της 7άρας να έχει και αυτό μέρη από carbon.

bmw 7-series and x7 spy photos (1)

Θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο του 2015, θα ζυγίζει 200 κιλά λιγότερα και θα εξοπλίζεται με μια γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου χωρητικότητας από 2 έως 6 λίτρα, ενώ θα είναι διαθέσιμη και σε M έκδοση ώστε να ανταγωνιστεί της S63 AMG και S65 AMG.

Πηγήdavidkaiser

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...