Διέρρευσαν φωτογραφίες του Land Rover Discovery Sport

Σχετικά άρθρα

Land Rover Discovery Sport leaked photos (1)

Μετά τη διαρροή του Land Rover Discovery Sport μέσω από δυο μινιατούρες, είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες επίσημες φωτογραφίες του νέου SUV της εταιρίας, το οποίο θα παρουσιαστεί αύριο, πριν κάνει το ντεμπούτο του στην έκθεση του Παρισιού τον Οκτώβριο.

Η έκδοση παραγωγής του Land Rover Discovery Vision Concept αποτελεί ουσιαστικά τη νέα γενιά του Freelander. H σχεδιαστική του επιρροή από Evoque είναι εμφανέστατη και διαθέτει sport εμπρός προφυλακτήρα με λεπτές γρίλιες στη μάσκα, ενώ τα φωτιστικά του σώματα είναι τεχνολογίας LED.Προχωρώντας προς τα πίσω συναντάμε μια χαρακτηριστική γραμμή, έντονη τρίτη κολόνα, και ελαφρώς κεκλιμένο τελείωμα οροφής, που καταλήγει σε μια αεροτομή.

Land Rover Discovery Sport leaked photos (4)

Θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του από το 2015 και θα βασίζεται πάνω στη μακριά έκδοση της LR-MS πλατφόρμας του Evoque, χρησιμοποιώντας αλουμίνιο και άλλα σύνθετα υλικά, ώστε να μειωθεί το βάρος.

Θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της στο Halewood, με την παραγωγή του Land Rover Discovery Sport, να ξεκινήσει το 2015. Η εταιρία το χαρακτηρίζει ως “το πιο ευέλικτο και ικανό αυτοκίνητο στην κατηγορία των compact SUV”. Για να αυξήσει την παραγωγή του εργοστασίου στο Halewood όμως, η Jaguar-Land Rover, θα επενδύσει 200 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας (250 εκατομμύρια ευρώ) και θα “ανοίξει” 250 νέες θέσεις εργασίας.

Land Rover Discovery Sport leaked photos (8)

Θα φορά μια γκάμα τετρακύλινδρων AJ-200 ατμοσφαιρικών και κομπρεσοράτων κινητήρων, οι οποίοι θα καταναλώνουν λιγότερο καύσιμο, εκπέμποντας λιγότερο CO2, ανάμεσα σε αυτούς θα συναντάμε και τον νέο 2,0-λιτρο turbodiesel, με τις entry-level μπροστοκίνητες εκδόσεις να συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Land Rover Discovery Sport leaked photos (2)

Το εσωτερικό του δεν θυμίζει αυτό του πρωτότυπου, και θα είναι διαθέσιμο σε 5θέσια και 7θέσια έκδοση. Η δεύτερη θα έχει 2+3+2 διάταξη θέσεων, μεγάλη πανοραμική οροφή και αναλογικό πίνακα οργάνων, με το μοντέλο να προσφέρεται και με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων στις entry-level μπροστοκίνητες εκδόσεις του.

Πηγή Autoblog.it

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...

Στην Αγγλία το εργοστάσιο μπαταριών της Tata, το μεγαλύτερο της Ευρώπης

Ο όμιλος Tata ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά άμεσα την κατασκευή του μεγαλύτερου εργοστασίου μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης. Αυτό θα βρίσκεται στο Gravity Smart Campus...

Η Jaguar Land Rover επιβραδύνει την μετάβαση της στα ηλεκτρικά

Με τους καταναλωτές να μην στρέφονται στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα με τον ρυθμό που περίμεναν οι αυτοκινητοβιομηχανίες και τα κράτη, η Jaguar Land Rover έκανε...