Η Mercedes σκέφτεται να αλλάξει οδηγούς αν αυτοί συνεχίσουν να έχουν την ίδια συμπεριφορά

Σχετικά άρθρα

Hamilton - Rosberg

Μπορεί ο Nico Rosberg να παραδέχτηκε το λάθος του στο Βελγικό GP, μπορεί ο Niki Lauda να παραδέχτηκε το λάθος του στη κριτική του Nico Rosberg, αλλά φαίνεται πως δεν είναι όλα τόσο ρόδινα στη Γερμανική ομάδα. Σε δηλώσεις του ο Lauda είχε αναφέρει:

 Ζήτησα συγνώμη διότι δεν του μίλησα πρώτα. Αυτό ήταν άδικο γιατί ο Nico δεν είχε προλάβει να εξηγήσει τη δική του άποψη. Παρ’ όλα αυτά παραμένω στην άποψή μου ότι έφταιγε.

Από την πλευρά του ο Bernie Ecclestone θεωρεί πως όλος αυτός ο σαματάς είναι καλός για την Formula 1 και κυρίως για την Mercedes, όπως αναφέρει ο Toto Wolff:

 Αυτό μου είπε ο Bernie. Ότι ήταν το καλύτερο για την Formula 1 και για εμάς, αλλά 43 πόντοι χαμένοι δεν είναι και λίγο. Θα πρέπει να πάρουμε αποφάσεις και να δεχτούμε τις συνέπειες ενός άλλου διδύμου οδηγών. Αν δεν είμαστε ικανοί να διαχειριστούμε τους πιλότους μας με την νοοτροπία της Mercedes, τότε θα πρέπει να το παραδεχτούμε.

ΠηγήBBC

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...