Τα μοντέλα της DS θα πωλούνται χωρίς το σήμα της Citroen

Σχετικά άρθρα

citroen-ds-spirit-006

Ο Carlos Tavares, o CEO της PSA Peugeot-Citroen μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή του, έκανε γνωστό κάτι που λίγο-πολύ ήταν αναμενόμενο. Από το 2015 και μετά, τα μοντέλα της DS θα πωλούνται χωρίς να έχουν πάνω τους κανένα σήμα ή λογότυπο της Citroen.

H PSA έχει ανακοινώσει πως το τμήμα DS θα γίνει αυτόνομο brand ώστε να ανταγωνίζεται άλλα premium μοντέλα της αγοράς. Τα μοντέλα της DS θα κατασκευάζονται πάνω στις ίδιες πλατφόρμες με αυτές που χρησιμοποιούν τα μοντέλα της Citroen, αλλά όπως τόνισε ο Tavares, θα ξεχωρίζουν λόγω καλύτερων προδιαγραφών κατασκευής και μηχανικής. Η PSA έχει διαχωρίσει τα brand της, με την Citroen να είναι η entry-level εταιρία, η Peugeot να βρίσκεται στη μέση και η DS στη κορυφή της αγοράς.

Επιθυμία του Tavares, είναι η DS να ανταγωνίζεται την Audi έως το 2020, μιας και η Γαλλική εταιρία υπόσχεται “πολύ συναρπαστικά” αυτοκίνητα μέσα στα επόμενα έξι χρόνια τα οποία θα διαθέτουν τη “γαλλική φινέτσα”, όπως το DS Divine concept, το οποίο μας δείχνει τη κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η DS.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 189.403 Citroen C3 και DS3 λόγω των αερόσακων της Takata

189.403 Citroen C3 και DS3 που κατασκευάστηκαν μεταξύ 31 Αυγούστου 2009 και 9 Φεβρουαρίου 2017 ανακαλούνται παγκοσμίως εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων οδηγού και συνοδηγού,...