Ο Wolff προβλέπει διαμάχες γύρω από τον περιορισμό στις ενδοεπικοινωνίες

Σχετικά άρθρα

248315575-435816592014

Πριν καν καλά-καλά καταφέρουμε να βάλουμε σε τάξη τα όσα αλλάζουν από την απαγόρευση των team-radio που βοηθούν με πληροφορίες τους οδηγούς, ξεκίνησαν οι αντιδράσεις και οι εκλύσεις για διευκρινήσεις από τις ομάδες. Πιο συγκεκριμένα, ο Toto Wolff προέβλεψε προβλήματα και διαμάχες στον αγώνα της Σιγκαπούρης, αφού ο κανονισμός δεν είναι εντελώς ξεκάθαρος.

Αυτή είναι μια σύνθετη και αμφιλεγόμενη απόφαση, η οποία θα απαιτήσει σημαντική προσπάθεια από τις ομάδες για να καταλάβουμε πόσο καλύτερα μπορούμε να εργαστούμε γύρω από αυτό.

Η οδηγία δεν είναι ακόμη απολύτως σαφής και θα υπάρξουν αναπόφευκτα διαμάχες. Γι’ αυτό θα χρειαστούν περαιτέρω διευκρινίσεις ως προς το πόσο θα επηρεαστούν οι βασικές διαδικασίες εντός πίστας, ιδιαίτερα πριν από την έναρξη του αγώνα.

Από τη μια βρίσκεται η ανάγκη για απλούστερους κανονισμούς και έμφαση στους οδηγούς, κι από την άλλη η Formula 1 συνεχίζει να αλλάζει τους κανονισμούς και να μπερδεύει όχι μόνο τους θεατές, αλλά και τις ίδιες τις ομάδες. Ή μήπως ο Wolff προσπαθεί να θολώσει τα νερά, αφού οι διαδικασίες στο γύρο σχηματισμού και οι πολύ αργοί γύροι, δίνουν πλεονέκτημα στην W05; Τα συμπεράσματα δικά σας.

[Photo Copyrights: Mercedes AMG F1 Team]

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από τη Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...