Μια κλεμμένη Jaguar E-Type του 1968 επέστρεψε στον ιδιοκτήτη της μετά από 46 χρόνια

Σχετικά άρθρα

Stolen Jag

O 82-χρονος σήμερα Ivan Schneider, θα καθίσει πίσω από το τιμόνι της λευκής Jaguar E-Type που είχε αγοράσει το 1968, αλλά κάποιος ληστής του την είχε κλέψει όταν ήταν σε ηλικία 36 ετών. Ήταν 13 Μαρτίου του 1968 όταν κάποιος είχε κλέψει την E-Type του Schneider, ο οποίος εργαζόταν ως δικηγόρος στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. 46 χρόνια μετά, και ενώ ο Schneider είχε βγάλει από το μυαλό του πως θα ξαναδεί το αυτοκίνητό του, η υπηρεσία τελωνείων και προστασίας των Συνόρων των Η.Π.Α, εντόπισε το αυτοκίνητο το οποίο είχε προορισμό την Ολλανδία.

Stolen Jag

Ο εντοπισμός έγινε από τον αριθμό πλαισίου και τον αριθμό του κινητήρα, με τις αρχές να ειδοποιούν τον Schneider πως βρήκαν το αυτοκίνητό του, αλλά ο ίδιος στην αρχή, όπως ήταν φυσικό, δεν τους πίστεψε. Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για το πως το αυτοκίνητο βρέθηκε στα χέρια του ανθρώπου που ήθελε να το πουλήσει στην Ολλανδία.

Stolen Jag

Ο ίδιος δήλωσε πως είχε το αυτοκίνητο στη κατοχή του για τρεις μήνες, φυσικά δεν γνώριζε πως ήταν κλεμμένο και πως το αγόρασε από έναν άνθρωπο, που το είχε παρκαρισμένο για 40 χρόνια σε μια αποθήκη.

Stolen Jag

Πηγήcbp

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...