Η Lotus αναδιοργανώνεται, ίσως απολύσει το 1/4 του προσωπικού της

Σχετικά άρθρα

2010-lotus-evora-hood-badge-photo-346412-s-1280x782

Παρά τα ενθαρρυντικά δημοσιεύματα που έκανα λόγο για αύξηση των πωλήσεων, το τέλος στη διαμάχη με τον Dany Bahar και τις δηλώσεις περί ανάκαμψης, η κατάσταση στη Lotus κάθε άλλο παρά καλή είναι. Η εταιρία ανακοίνωσε ένα μεγάλο πλάνο αναδιοργάνωσης που μεταξύ άλλων, ίσως φέρει την μείωση του ανθρώπινου δυναμικού της κατά 25%.

Λεπτομέρειες δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή αλλά το πλάνο θέλει την Lotus να χτίζει ένα δυνατό και βιώσιμο μέλλον αλλά έχοντας “τον σωστό αριθμό εργαζομένων με τα κατάλληλα προσόντα”. Αυτό δυστυχώς μπορεί να σημαίνει μείωση των θέσεων εργασίας κατά 325 θέσεις.

Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να αποφύγουμε να κάνουμε αυτή τη πρόταση αλλά πρέπει να πιστέψετε πως είναι απαραίτητο. […] Λυπούμαστε ιδιαίτερα για τις πιθανές επιπτώσεις που μπορεί να έχει η αναδιοργάνωση της εταιρίας στους εργαζομένους μας και τις οικογένειες τους.

Δήλωσε ο CEO της εταιρίας, Jean-Marc Gales. Όταν πλέον θα έχει εφαρμοστεί το πλάνο στο σύνολο του, η Lotus θα είναι μία “πιο ανταγωνιστική οργάνωση που θα εστιάζει τόσο στην παραγωγή κορυφαίων sports cars όσο και στο λανσάρισμα καινοτομιών.”

ΠηγήLotus

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Lotus ανακοίνωσε τις τιμές του Emeya στην Ευρώπη

Στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου, η Lotus αποκάλυψε το Emeya, με το οποίο η βρετανική εταιρία -υπό κινέζικη ιδιοκτησία- εισέρχεται στην κατηγορία των υπερπολυτελών...