Εγκαύματα έπαθε ο Magnussen στη Σιγκαπούρη και αφυδάτωση ο Kvyat

Σχετικά άρθρα

Kevin Magnussen in the garage.

Πολύ δύσκολος αποδείχθηκε ο Κυριακάτικος αγώνας για τους δυο από τους τρεις rookies του φετινού πρωταθλήματος. Ξεκινώντας με το Δανό της McLaren, του οποίου το κάθισμα ζεστάθηκε πολύ, ενώ και το νερό του είχε κυριολεκτικά βράσει μέσα στο ειδικό δοχείο. Ο Eric Boullier αποκάλυψε πως στην τηλεμετρία δεν φάνηκε τίποτα το περίεργο στις μπαταρίες και τα γύρω συστήματα, με την ομάδα να ερευνά ακόμη το θέμα.

Ο Magnussen κάηκε στην πλάτη, αλλά και στο στόμα στην προσπάθειά του να πιει νερό, με τα -ευτυχώς- ελαφριά τραύματα να φροντίζονται μετά το τέλος του αγώνα στο ιατρικό κέντρο της πίστας.

Ήταν ένα πολύ, πολύ σκληρό grand prix. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, δεν ξέρω αν υπήρξε κάτι λάθος με το αυτοκίνητο, αλλά το κάθισμά μου άρχισε να ζεσταίνεται πολύ, κάτι που έκανε τα πράγματα πολύ άβολα για μένα.

Χωρίς αυτό, νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε τερματίσει καλύτερα από ότι στη δέκατη θέση, αλλά τουλάχιστον πήραμε ένα βαθμό, που είναι καλύτερος από το τίποτα.

Αυτός ήταν ο πιο δύσκολος βαθμός που έχω κερδίσει ποτέ.

F1 Grand Prix of Singapore - Qualifying

Ο Daniil Kvyat, της Toro Rosso, αντιμετώπισε θέμα με το δικό του δοχείο, μένοντας χωρίς υγρά από την αρχή του αγώνα. Σε μια τόσο απαιτητική πίστα και με πολύ ζέστη και υγρασία, ο νεαρός Ρώσος αφυδατώθηκε νωρίς, εκλιπαρώντας σε ένα σημείο να εγκαταλείψει. Έτσι, η δέκατη τέταρτη θέση ήρθε φυσιολογικά, με τον αρχιμηχανικό αγώνα, Phil Charles, να δηλώνει:

Ο Daniil ήταν ιδιαίτερα άτυχος καθώς είχε ένα πρόβλημα με το μπουκάλι του ποτού, από την αρχή κιόλας. Οπότε, φυσικά και ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας για αυτόν, αφού δεν ήταν σε θέση να πιει και αφυδατώθηκε από πολύ νωρίς. Λυπούμαστε γι ‘αυτόν που αντιμετώπισε αυτό το πρόβλημα, το οποίο τον περιόρισε στον αγώνα.

[Photo Copyrights: McLaren/LAT Photographic/Getty Images/Red Bull]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr