Η Honda θα προσεγγίσει τον Alonso στη Suzuka;

Σχετικά άρθρα

GP SINGAPORE F1/2014

Νέες φήμες, αυτή τη φορά από την Ιαπωνία, θέλουν τη Honda να καταστρώνει σχέδιο στη Suzuka, για να πείσει τον Fernando Alonso να επιστρέψει στη McLaren. Μάλιστα, το Speed Week αναφέρει πως ο Ιαπωνικός κολοσσός είναι έτοιμος να κινήσει βουνά για αυτή τη μεταγραφή, τονίζοντας πως είναι διατεθειμένος να εξαγοράσει από τη Ferrari το υπόλοιπο του συμβολαίου του Ισπανού.

Ο Alonso έχει τοποθετηθεί πολλές φορές επί του θέματος, λέγοντας πως τα -κυρίως Ιταλικά- δημοσιεύματα εξυπηρετούν άλλους σκοπούς. Βέβαια, ο ίδιος έριξε λάδι στη φωτιά μετά το τέλος του αγώνα στη Σιγκαπούρη, δηλώνοντας, εμμέσως πλην σαφώς, πως είναι αναντικατάστατος.

Η άλλη Ferrari τερμάτισε 45 δευτερόλεπτα πίσω από μένα.

Με αυτό συμφώνησε και ο Niki Lauda, λέγοντας πως η Ferrari θα ήταν στο πουθενά χωρίς τον Ισπανό. Πάντως, ο Marco Mattiacci βλέπει προς ώρας τον οδηγό του να παραμένει στο Maranelo.

Ναι, για την ώρα, ο Fernando θα συνεχίσει με τη Ferrari.

Από την άλλη πλευρά, ο πρώην teammate του Alonso στους κόκκινους, Felipe Massa, προτρέπει τον Ισπανό να μην μετακινηθεί στη McLaren-Honda, αφού ναι μεν πιστεύει πως θα είναι συνδυασμός νικητής, αλλά όχι από του χρόνου.

Η κατάσταση είναι διαφορετική από ό,τι ήταν η δική μου. Εάν ήμουν στη θέση του, δεν θα πήγαινα στη McLaren. Στη Mercedes, ναι, στη Red Bull ίσως.

Θα πρέπει να πάει αποκλειστικά σε μια ομάδα που θα μπορεί να κερδίζει και πιστεύω ότι η Honda και η McLaren θα είναι ένα καλό κεφάλαιο, αλλά όχι για να κερδίσουν από του χρόνου.

Ο Alonso δεν είναι ηλίθιος, ξέρει τι να κάνει. Νομίζω ότι θα συνεχίσει στη Ferrari το επόμενο έτος, αλλά ξέρετε, μπορούν τα πάντα να συμβούν.

[Πηγές: AS (1), (2), Speed Week via GMM | Photo Copyrights: Studio Colombo/Ferrari]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr