Μία Ferrari F40-σε-F40 LM πωλείται έναντι 1.25 εκατομμυρίων δολαρίων

Σχετικά άρθρα

qysfpkdwpvqaotki8s6v

Τι να πει κανείς για την Ferrari F40; Ότι και να πει, είναι λίγο. Οπότε, όταν πωλείται μία, δικαιωματικά γίνεται πρωτοσέλιδο. Η συγκεκριμένη F40 όμως, είναι λίγο διαφορετική. Πρώτα απ’ όλα, πρόκειται για ένα US-spec παράδειγμα. Οι Αμερικάνικες F40 δεν ήταν ίδιες με τις Ευρωπαϊκές. Μικρότερη ιπποδύναμη, μεγαλύτερο βάρος κλπ, τις έκαναν πιο νωχελικές από αυτές που έχουν συνηθίσει να βλέπουμε στα videos. Ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης F40 λοιπόν, δεν ήταν ικανοποιημένος από το αυτοκίνητο του. Έτσι, το “βελτίωσε”.

f4vk7fuhacufieacmvg6

Αυτή η Ferrari F40 έχει μετατραπεί σε F40 LM… και κάτι παραπάνω. Ο ιδιοκτήτης της, έβαλε όλα τα εσωτερικά του LM κινητήρα, νέο συμπλέκτη και Tubi Competition εξάτμιση. Αναβάθμισε τα φρένα και την ανάρτηση ενώ τοποθέτησε και το custom LM bodykit που βλέπεις στις φωτογραφίες. Το αποτέλεσμα τον δικαιώνει (;;) αν και δεν ξέρω κατά πόσο θεωρείται “ιεροσυλία” να βελτιώνει κανείς μία Ferrari F40. Οι Ferrari F40 LM, απέδιδαν περίπου 760 άλογα ενώ ζύγιζαν κάτι περισσότερο από 1.000 κιλά και η αγγελία μας κάνει να πιστεύουμε πως κι αυτή, πλησιάζει αυτά τα νούμερα.

peb61dlbox2m64yx0cbq

Το αυτοκίνητο δεν είχε κανένα ατύχημα και στο οδόμετρο, έχουν γραφτεί 11 χιλιάδες μίλια (17.700 χιλιόμετρα) ενώ από την ολοκλήρωση της μετατροπής, έχουν γίνει μόνο χιλιόμετρα δοκιμών. Η τιμή; Όπως θα διάβασες και στο τίτλο, 1.25 εκατομμύρια δολάρια.

ΠηγήHemmings

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ferrari: Δημιουργία ερευνητικού κέντρου για την ανάπτυξη μπαταριών

Η Ferrari εγκαινίασε ένα νέο ερευνητικό κέντρο ηλεκτροχημείας στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, καθώς ετοιμάζεται να παράγει το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό supercar μέχρι τα τέλη...

Touring Arese RH95 Vento D’Oro

Η Carrozzeria Touring Superleggera βγάζει στην αγορά μια ειδική έκδοση του Arese RH95, την Vento D’Oro, με το αυτοκίνητο να πρόκειται για μια Ferrari...