Τα αφεντικά της Mercedes επαινούν το Hamilton. Μόνος στόχος η νίκη στη Suzuka για το Βρετανό

Σχετικά άρθρα

600079744-5552191992014

Η διαφορά ανάμεσα στη Mercedes W05 και τα μονοθέσια των Red Bull και Ferrari, φάνηκε να είναι μικρότερη στις κατατακτήριες για το GP Σιγκαπούρης, όμως, ο αγώνας εξελίχθηκε φυσιολογικά, παρά την εμφάνιση του αυτοκινήτου ασφαλείας. Έτσι, ο Lewis Hamilton δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη, αλλά και την πρωτοπορία στο πρωτάθλημα, ύστερα από την εγκατάλειψη του Rosberg.

Ο αγώνας στους δρόμους της Marina Bay είναι από τους πιο απαιτητικούς στο πρωτάθλημα, κάτι που κατάλαβαν καλά οι Magnussen και Kvyat, με τους Wolff και Lauda να επαινούν τον οδηγό τους για την προσπάθειά του.

Ήταν πραγματικά ένας φοβερός αγώνας. Αυτές είναι οι μέρες του Lewis Hamilton. Αυτές είναι οι ημέρες που μπορείς να αναγνωρίσεις πόσο καλός είναι και αυτό κάνει τη διαφορά μεταξύ ενός σταρ κι ενός σούπερσταρ.

Με το Lauda να συμπληρώνει:

Αξίζει τα χρήματά του, αυτό μόνο μπορώ να σας πω! Κέρδισε τον αγώνα γιατί οδήγησε μια συγκλονιστική κούρσα.

Προφανώς, ο Lewis ήταν χαρούμενος με την εξέλιξη, όμως τονίζει πως ακόμη αισθάνεται σαν να κυνηγάει τον teammate του στη βαθμολογία και όχι σαν να βρίσκεται εκείνος μπροστά, πράγμα που θεωρεί ευεργετικό.

Εξακολουθώ να αισθάνομαι σαν να κυνηγάω, εξακολουθώ να νιώθω ότι πρέπει να τον φτάσω, και αυτό είναι ένα καλό συναίσθημα. Έφτασε η ώρα για το κυνήγι. Στο μυαλό μου, δεν πιστεύω ότι οδηγώ το πρωτάθλημα. Υπάρχουν ακόμα πέντε αγώνες για το τέλος και θα πάω να κάνω αυτό που έκανα στους δύο τελευταίους αγώνες, δηλαδή, να επιτεθώ σε κάθε διαδικασία.

Ο Βρετανός δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στην επόμενη στάση του πρωταθλήματος, τη Suzuka, και αποκλειστικός του στόχος είναι αυτός, η δεύτερη καρό σημαία στην Ιαπωνία (κέρδισε στο Fuji το 2007). Το καλύτερο του αποτέλεσμα στην απαιτητική αυτή χάραξη, ήταν μια τρίτη θέση το 2009, ενώ έχει σημειώσει και τρεις 5ες θέσεις, αλλά και μια εγκατάλειψη πέρυσι.

Η Suzuka είναι η μία πίστα που θέλω να κερδίσω. Έχω ένα πολύ σοβαρό στόχο για εκεί. Ο Jenson κέρδισε εκεί, άρα είχα το αυτοκίνητο για να τα καταφέρω, αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκα.

Όμως, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί την άλλη εβδομάδα.

[Photo Copyrights: Mercedes AMG F1 Team]

ΠηγήSkySports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr