Το εργοστάσιο στο Wolfsburg γιορτάζει την παραγωγή 42 εκ. οχημάτων

Σχετικά άρθρα

volkswagen-s-wolfsburg-factory-celebrates-production-of-42-million-cars-86886_1

Η Volkswagen ανακοίνωσε πως το εργοστάσιο της στο Wolfsburg της Γερμανίας, έχει κατασκευάσει 42 εκατομμύρια οχήματα. Το υπ’ αριθμόν 42.000.000 αυτοκίνητο, είναι ένα Golf GTE plug-in hybrid το οποίο μόλις κύλισε τις ρόδες του από τη γραμμή παραγωγής, τοποθετήθηκε δίπλα σε ένα Golf GTI του 1978 για την απαραίτητη αναμνηστική φωτογραφία.

Αυτή τη στιγμή, στο Wolfsburg κατασκευάζονται διάφορα μοντέλα, μεταξύ των οποίων το Golf VII και το e-Golf, το Golf Sportsvan, το GTE, το Touran και το Tigouan.

Σήμερα, έχουμε 42 εκατομμύρια λόγους να είμαστε περήφανοι για την δουλειά μας εδώ στο εργοστάσιο. Με αυτή την επέτειο, το εργοστάσιο στο Wolfsburg θέτει νέα standards για αποδοτική παραγωγή. Τα ευχαριστώ, πηγαίνουν σε όλους τους εργαζόμενους που έκαναν πιθανή αυτή την επιτυχία.

Δήλωσε ο Διευθυντής του εργοστασίου, Jens Herrmann.

ΠηγήVolkswagen

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...