Η νέα διαφήμιση για το Peugeot 208 GTi 30th Anniversary Special Edition κάνει τον James Bond να φαίνεται λίγος

Σχετικά άρθρα

254460

Περίπου πριν από τρεις δεκαετίες, η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία είχε κυκλοφορήσει μια διαφήμιση για το 205 GTi, το οποίο έπεφτε από ένα αεροπλάνο με αλεξίπτωτο, και τώρα για την προώθηση του νέου 208 GTi 30th Anniversary Special Edition, το αεροπλάνο παίζει τον κακό της υπόθεσης και κυνηγάει το hot hatch.

Όπως θα δεις στο βίντεο τα πλάνα είναι εντελώς εξωπραγματικά, καθώς το Lockheed C-130 Hercules ποτέ δε θα μπορούσε να γίνει εκτοξευτής πυραύλων, ούτε το γαλλικό αυτοκίνητο να κάνει τέτοιες μανούβρες. Ενώ ακόμα και όταν αναλαμβάνει δράση το ελικόπτερο Apache, το 208 GTi ξέρει πως να το αποφύγει. Αν ο James Bond ήταν γαλλική ταινία, το παρακάτω clip θα ήταν σίγουρα το trailer της νέας του ταινίας.

Να θυμίσω ότι το επετειακό μοντέλο του 208 GTi είναι το πιο ισχυρό 208 GTi που έχει κατασκευάσει ποτέ η Peugeot, με τον 1.600αρη THP τετρακύλινδρο κινητήρα αποδίδει 208 άλογα με 300 Nm ροπής, 8 άλογα και 25 Nm ροπής περισσότερα σε σχέση με την απλή έκδοση.

Ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα μηχανικό εξατάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο στέλνει τη κίνηση στους μπροστά τροχούς μέσω ενός μπλοκέ Torsen διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης. Η ανάρτηση και το σύστημα διεύθυνσης έχουν αναβαθμιστεί, με το επετειακό 208 GTi να πατά στη γη με ζάντες 18″ με ελαστικά Michelin Pilot Super Sport διαστάσεων 205/40.

Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 6,5 δευτερόλεπτα, το 1 χλμ το κάνει σε 26,5 δευτερόλεπτα, ενώ τα 80-120 χλμ/ώρα με την πέμπτη σχέση στο κιβώτιο τα κάνει σε 6 δευτερόλεπτα.Έχει χαμηλώσει κατά 10 mm, με το πλάτος του να έχει αυξηθεί κατά 22 mm μπροστά και 16 mm πίσω. Φρενάρει με δίσκους 323 mm ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν Alcantara επενδύσεις.

http://youtu.be/Sa9v1zIOd-Y

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...