Η Lexus σκέφτεται σοβαρά ένα σκληροπυρηνικό RC F

Σχετικά άρθρα

exus-rc-fs-rendering

Έχουμε διαβάσει φήμες κατά καιρούς ότι η Lexus ετοιμάζει μια FS έκδοση του RC F Coupe, που θα είναι πιο σκληροπυρηνική, με τα τελευταία νέα να λένε ότι η ιαπωνική εταιρία εργάζεται πάνω σε αυτό, ώστε να το παρουσιάσει τον επόμενο χρόνο.

Οι πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο είναι ελάχιστες, αλλά είναι δεδομένο ότι θα έχει πιο επιθετικό bodykit, όντας πιο γρήγορο, ενώ θα διαθέτει νέο αεροδυναμικό πακέτο, όμοιο με αυτό του LFA Nurburgring Edition, ενώ πολλά μέρη του θα είναι κατασκευασμένα από carbon. Θα είναι επικεντρωμένο στην μεγαλύτερη απόλαυση του οδηγού, παρά στην απλή αύξηση της ιπποδύναμης και της τελικής ταχύτητας.

Ο επικεφαλής μηχανικός για το RC F, Yukihiro Yaguchi, σε πρόσφατη συνέντευξη του είπε:

Ο στόχος είναι να κάνουμε το αυτοκίνητο πιο απολαυστικό στην οδήγηση. Αν κάνεις το αυτοκίνητο για να τρέχει πάρα πολύ γρήγορα, τότε ο άνθρωπος δεν θα είναι σε θέση να την πιάσει. Θα είναι μια διαφορετική προσέγγιση από τους άλλους κατασκευαστές. Βλέπουμε τα μέρη που χρησιμοποιούν και τα δικά μας είναι αρκετά διαφορετικά και πραγματικά όλα εξαρτώνται από το τι είδους τεχνολογία θα εξελίσσεται τη συγκεκριμένη περίοδο και πως πρέπει να τα ταιριάξεις όλα αυτά.

Παρόλα αυτά, ο Yaguchi αποκάλυψε ότι ο υπάρχον 5-λιτρος V8 μπορεί να αναβαθμιστεί για να αποδίδει περισσότερα άλογα, δηλώνοντας:

Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε λίγο ακόμα [ιπποδύναμη] από αυτόν. Πραγματικά μόνο με την αύξηση των στροφών είναι σε θέση να αποδώσει περισσότερη ιπποδύναμη, οπότε αν αυξηθεί ο αριθμός των στροφών, τότε θα πρέπει να εξετάσουμε τι υλικά πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στην αύξηση των στροφών και έτσι θα πρέπει επίσης να επανεξετάστει το κόστος και τα λοιπά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...