Το SCG 003 θα φορά έναν twin-turbo V12 κινητήρα για τον δρόμο και έναν twin-turbo V6 για τους αγώνες

Σχετικά άρθρα

SCG 003

O James Glickenhaus αποκάλυψε πως το SCG 003, το νέο supercar που ετοιμάζει, θα εξοπλίζεται με έναν twin-turbo V12 κινητήρα στην έκδοση δρόμου και με έναν twin-turbo V6 στην αγωνιστική του εκδοχή, η οποία θα ονομαστεί SCG 003 Competizione.

Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο και θα κατασκευαστεί πάνω σε carbon σασί, με τον σχεδιασμό του σώματος να τον έχει ο αναλάβει ο Goran Popovic, πρώην σχεδιαστής του ομίλου Pininfarina, σε συνεργασία με τον Paolo Garella, επικεφαλή των Special Projects του Pininfarina.

Σύμφωνα με τον James Glickenhaus, το αγωνιστικό θα μπορεί να μετατραπεί σε έκδοση δρόμου, και αντιστρόφως, με το κιτ μετατροπής να παρουσιάζεται και αυτό στην έκθεση της Γενεύης.

ΠηγήJalopnik.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...