Η Volvo προσθέτει τρίτη βάρδια στο εργοστάσιό της στην Τορσλάντα

Σχετικά άρθρα

Volvo Cars starts production of the new Volvo S60 and V60 Polestar

Όπως ανακοίνωσε η Volvo, προσθέτει τρίτη βάρδια εργασίας στο εργοστάσιό της στην Τορσλάντα, βόρεια του Γκέτεμποργκ έτσι ώστε να καλύψει τόσο την συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για τα μοντέλα της, όσο και την έναρξη παραγωγής του νέου XC90, για το οποίο το ενδιαφέρον του κοινού είναι μεγάλο. Η τρίτη βάρδια δημιουργεί 1.300 νέες θέσεις εργασίας, η οποία σε συνδυασμό με τη νέα πτέρυγας κατασκευής αμαξωμάτων (body shop) στην Τορσλάντα, ανεβάζει την ετήσια παραγωγικότητα του εργοστασίου στα 300.000 αυτοκίνητα. Στο εργοστάσιο αυτό η Volvo κατασκευάζει επίσης τα S60, S80, V70 και XC70.

Volvo Cars Torslanda Plant, 2004

Η Volvo το πρώτο εννεάμηνο του έτους έχει δει τις πωλήσεις της να αυξάνονται κατά 9,2%, και προσδοκά να κλείσει η χρονιά με 470.000 πωλήσεις (+10% σε σχέση το 2013) αποτελώντας ρεκόρ πωλήσεων. Η Volvo έχει βάλει ως στόχο να πουλά 800.000 αυτοκίνητα μέχρι το 2020.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Επιπλέον βάρδια και θέσεις εργασίας για τη Volvo στην Τορσλάντα

Ημερομηνία: 16 Οκτωβρίου 2014

  • Η Volvo προσθέτει τρίτη βάρδια στο εργοστάσιο της Τορσλάντα, στη Σουηδία
  • Πρακτικά αυτό σημαίνει 1.300 νέες θέσεις εργασίας
  • Αυξάνεται η ετήσια παραγωγικότητα του εργοστασίου στα 300.000 αυτοκίνητα
  • Αύξηση πωλήσεων 9,2% για τη Volvo το πρώτο εννεάμηνο του 2014

Η Volvo Cars προσθέτει μία επιπλέον βάρδια εργασίας στο εργοστάσιό της στην Τορσλάντα, βόρεια του Γκέτεμποργκ. Η ενέργεια αυτή κρίθηκε αναγκαία, προκειμένου να καλυφθεί η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για τα μοντέλα της εταιρείας. Η προσθήκη αυτή θα υλοποιηθεί παράλληλα με την έναρξη παραγωγής του Νέου XC90, καθώς το ενδιαφέρον του κοινού για το συγκεκριμένο μοντέλο είναι ήδη πολύ μεγάλο, προοιωνίζοντας μία σημαντική εμπορική επιτυχία!

Η τρίτη βάρδια στο εργοστάσιο της Τορσλάντα, πρακτικά σημαίνει δημιουργία 1.300 νέων θέσεων εργασίας. Έρχεται να συμπληρώσει τα εγκαίνια πριν λίγες μόλις εβδομάδες, μιας ολοκαίνουριας πτέρυγας κατασκευής αμαξωμάτων (body shop) στην Τορσλάντα, που ανεβάζει την ετήσια παραγωγικότητα του συγκεκριμένου εργοστασίου στα 300.000 αυτοκίνητα.

Το Νέο XC90 αποτελεί το πρώτο μοντέλο που παρουσιάζει η Volvo με τις δυνατότητες που της προσφέρει η νέα Μεταβλητή Αρχιτεκτονική Προϊόντος (Scalable Product Architecture – SPA) στην κατασκευή των οχημάτων και που θα αποτελέσει τη βάση για μια ολόκληρη γκάμα νέων μοντέλων στο άμεσο μέλλον. Η SPA, μαζί με την επέκταση του εργοστασίου της Τορσλάντα, αποτελούν κομμάτι της επένδυσης ύψους 11 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε νέες τεχνολογίες και εγκαταστάσεις, την οποία ξεκίνησε να υλοποιεί η σουηδική μάρκα το 2014!

Οι πωλήσεις της Volvo γνωρίζουν αύξηση 9,2% τους πρώτους εννέα μήνες του 2014, με πρόβλεψη να κλείσει η χρονιά στα 470.000 αυτοκίνητα. Το νούμερο αυτό αντιπροσωπεύει μία αύξηση περίπου 10% σε σχέση με το 2013 και θα αποτελέσει ρεκόρ πωλήσεων για τη Volvo Cars. Το λανσάρισμα του νέου XC90 το 2015, αναμένεται να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στη Volvo, με το εργοστάσιο στην Τορσλάντα να σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος στην προσπάθεια ικανοποίησης της αναμενόμενης αυξημένης ζήτησης.

[/learn_more]

ΠηγήVolvo

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Heico Sportiv βελτιώνει το Volvo EX30

O γερμανικός βελτιωτικός οίκος Heico Sportiv παρουσίασε το οπτικό πακέτο αναβάθμισης για το Volvo EX30, το οποίο αποτελείται από αεροδυναμικά ένθετα στους εμπρός και...

Οριστικό τέλος του diesel για τη Volvo, μετά από 45 χρόνια

Η Volvo τελείωσε με τους diesel κινητήρες. Η 45χρονη σχέση της σουηδικής αυτοκινητοβιομηχανίας με το εν λόγω καύσιμο -το οποίο αντιπροσώπευε το ήμισυ των...

Επίσημο: Κοινοπραξία Renault και Volvo για ηλεκτρικά βαν

Στα μέσα του περσινού καλοκαιριού, ο Όμιλος της Renault και ο αντίστοιχος της Geely ίδρυσαν κοινοπραξία για την ανάπτυξη υβριδικών και κινητήρων εσωτερικής καύσης. Επιπλέον,...

Η Volvo μειώνει το μερίδιο της στην Polestar

Η Volvo ανακοίνωσε πως σκοπεύει να διανείμει στους μετόχους της το 62,7% του μεριδίου της στην Polestar Automotive Holding, αξίας 9,5 δισεκατομμυρίων κορωνών (850...