Η Mercedes θα κατασκευάζει περισσότερα μικρά αυτοκίνητά της στη Κίνα

Σχετικά άρθρα

mercedes logo

Μέχρι σήμερα, η Mercedes-Benz είχε ανακοινώσει πως το μοναδικό μικρό αυτοκίνητό της που θα κατασκευάζει στη Κίνα θα ήταν μονάχα η GLA, αλλά μετά τη συμφωνία της Daimler με την BAIC, οι δύο εταιρίες θα κατασκευάζουν περισσότερα μικρά αυτοκίνητά της Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας επί Κινεζικού εδάφους.

H κοινοπραξία Beijing Benz Automotive Co (BBAC) θα αναλάβει τη κατασκευή των μοντέλων, με τις Daimler και BAIC να επενδύουν συνολικά 4 δισ. ευρώ μέσα στο 2015 για τη κατασκευή των αυτοκινήτων, με την Mercedes-Benz να μην ανακοινώνει ποια συμπαγή μοντέλα της (A-Class, B-Class και CLA) θα κατασκευάζει εκεί.

Η παραγωγή της GLA θα ξεκινήσει στις αρχές του 2015, με την Mercedes-Benz να αναφέρει πως η υπάρχουσα παραγωγή της C-Class, της C-Class με το μακρύ μεταξόνιο, της E-Class με το μακρύ μεταξόνιο και της GLK θα διπλασιαστεί έτσι ώστε το 2015 στη Κίνα να κατασκευάζονται περισσότερες από 200.000 μονάδες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...