Τα πολυτελή αυτοκίνητα γίνονται περισσότερο προσιτά

Σχετικά άρθρα

luxury-cars-for-men-top-5

Οι πολυτελής αυτοκινητοβιομηχανίες κάνουν στροφή στη μεσαία τάξη, προσφέροντας πλέον πολυτελή αυτοκίνητα, τα οποία είναι προσιτά σε ένα μεγαλύτερο κοινό, από αυτό που συνήθως απευθυνόταν.

Η Aston Martin για παράδειγμα προσφέρει την V8 Vantage GT Coupe σε τιμή μικρότερη των $100.000 στις Η.Π.Α, με την Maserati να προσφέρει την Ghibli με τιμή που ξεκινά από τις $66.900, με το νέο σπορ μοντέλο της, την Alfieri, να αναμένεται να κοστίζει κοντά στις $100.000. Η νέα στρατηγική της Maserati έχει εκτοξεύσει τις πωλήσεις της, οι οποίες έχουν αυξηθεί κατά 300% μέσα σε έναν χρόνο.

Και οι παραπάνω αυτοκινητοβιομηχανίες δεν είναι οι μοναδικές, αλλά ούτε και οι πρώτες που έχουν μειώσει τις τιμές τους, έτσι ώστε να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Η Porsche όταν είχε βγάλει στην αγορά την Cayenne, είχε κατακριθεί από αρκετούς που δήλωναν πως το μοντέλο αυτό θα χαλάσει την εικόνα της φίρμας, αλλά όπως έδειξε η ιστορία, συνέβη ακριβώς το αντίθετο.

Η Audi, η BMW και η Mercedes-Benz με τα A3 sedan, Σειράς 2 και CLA προσφέρουν στο κοινό προσιτά πολυτελή σεντάν, με τιμές κάτω των $30.000, στη προσπάθεια τους να προσελκύσουν ένα νέο αγοραστικό κοινό, το οποίο μέχρι πριν από μερικά χρόνια δεν μπορούσε να αγοράσει κάποιο πολυτελές μοντέλο τους.

Η Lamborghini από την άλλη, με το SUV της, την Urus, η οποία για την ώρα δεν έχει πάρει το τελικό “ok” ώστε να περάσει στη παραγωγή, θα προσφέρει ένα μοντέλο της με τιμή μεταξύ των $150.000-$200.000, με μερικούς αναλυτές να πιστεύουν πως η Ferrari σύντομα θα προσφέρει και αυτή ένα μοντέλο της με κόστος μικρότερο των $150.000.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα