Άλλο ένα rendering για την επερχόμενη Alfa Romeo Giulia

Σχετικά άρθρα

alfa-romeo-giulia-1-0030

Με τον Marchionne να δηλώνει περίτρανα ότι η Alfa Romeo θα ξεκινήσει τη δεύτερη ζωή της την 24η μέρα του Ιουνίου το 2015, ημέρα επίσημης παρουσίασης της 2016 Alfa Romeo Giulia, τα διάφορα renderings του νέου μεσαίου sedan της ιταλικής εταιρίας δίνουν και παίρνουν.

alfa-romeo-giulia-1-0014

Έτσι, μετά την άκρως επιτυχημένη προσπάθεια που είδες στα τέλη του Αυγούστου, σήμερα βλέπουμε άλλο ένα σχέδιο για το πολυπόθητο μοντέλο από τον MPCardesign. Είναι λίγοτερο εντυπωσιακό και όμορφο αλλά δε παύει να έχει άκρως θελκτικό σχεδιασμό. Να θυμίσω πως έχει κωδική ονομασία “Tipo 952″ και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Cassino, εκεί όπου η παραγωγή των Fiat Bravo καιLancia Delta σταμάτησε τον περασμένο μήνα, ενώ η παραγωγή της Giulietta, πέρασε στη γραμμή παραγωγής του Chroma.

alfa-romeo-giulia-1-0020

Το τετράθυρο αυτοκίνητο θα κατασκευαστεί πάνω στη νέα πισωκίνητη πλατφόρμα της Alfa Romeoμε τον σχεδιασμό του να αποπνέει ιταλικό ταμπεραμέντο που θα αντέξει στο πέρασμα του χρόνου. Θα ζυγίζει κοντά στον 1,5 τόνο και μηχανικά θα φορά τον 1,75-λίτρων turbo κινητήρα βενζίνης της 4C απόδοσης κοντά στα 240 άλογα, τον 1,400αρη turbo βενζίνης απόδοσης από 105 έως 170 άλογα, τον 1.600αρη και τον 2,0-λιτρο diesel της Alfa Romeo απόδοσης 105 και 175 ίππων, ενώ για τους πιο ανήσυχους, θα υπάρχει διαθέσιμη και η γρήγορη έκδοση GTA που θα φορά τον 3,0-λιτρο V6 twin-turbo που φορά η Ghibli απόδοσης 480-520 ίππων.

alfa-romeo-giulia-1-0029

Οι κινητήρες θα συνεργάζονται με μηχανικά και αυτόματα TCT κιβώτια ταχυτήτων, με την Giulia GTA να συνδυάζεται με ένα διπλοσύμπλεκτο κιβώτιο, που θα στέλνει τη κίνηση στους πίσω τροχούς, ενώ θα διαθέτει και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

ΠηγήMPCardesign

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Alfa Romeo ανακαλεί 2.571 Tonale

Σε μια ακόμη ανάκληση της Tonale προχωρά η Alfa Romeo παγκοσμίως και αυτή τη φορά επηρεάζονται 2.571 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2022 και 2024. Ο...

Επίσημο: Η Alfa Romeo μετονομάζει τη Milano

Μόλις πέντε ημέρες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια της Milano και τον ντόρο που έγινε, η Alfa Romeo αναγκάστηκε να μετονομάσει το νέο της μικρό...