Η επιδιόρθωση και όχι η αντικατάσταση της ανάρτησης στη Ρωσία φόβησε τον Kobayashi

Σχετικά άρθρα

Kamui Kobayashi

Οι σχέσεις τού Kamui Kobayashi με την Caterham μόνο εξαιρετικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Μπορεί ο Ιάπωνας να συνεχίζει με την μαλαισιανή ομάδα, αλλά ο ίδιος εξακολουθεί να μιλά για το Ρωσικό Grand Prix, για ένα θέμα που τον “καίει”. Μετά από τις αναφορές τού ίδιου για ολοκλήρωση του αγώνα, προκειμένου να “σωθούν χιλιόμετρα”, τώρα μιλά για την προσωπική του ασφάλεια.

Τι ακριβώς, όμως, τον απασχόλησε; Η ανάρτηση. Στην ουσία, ένα πρόβλημα στην ανάρτηση, ωστόσο η Caterham επέλεξε να μη γίνει αντικατάσταση, αλλά επιδιόρθωση, κάτι που δεν άρεσε στον Kobayashi, όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Χθες το βράδυ, βρήκαμε ένα ελάττωμα στην ανάρτηση. Δεν υπήρχε ανταλλακτικό, έτσι το τυλίξαμε με carbon. Το έλεγχαν συνεχώς, αλλά, ακόμα κι έτσι, το ν’ αγωνίζεσαι έτσι είναι πολύ τρομακτικό. Θέλω ήδη να πάω σπίτι. Υπάρχουν ακόμα δοκιμές και ο αγώνας. Είμαι σοβαρά προβληματισμένος. Ως οδηγός αγώνων, πρέπει να οδηγήσω; Πρέπει να έχω μειωμένη ασφάλεια; Θα οδηγήσω ξανά σε 15 λεπτά…

Kobayashi

Τα όσα είπε ο Ιάπωνας επιβεβαιώθηκαν από τον manager του, Chikara Funada, ο οποίος τόνισε ότι ο Kobayashi τα έγραψε αυτά στο προσωπικό και όχι στο δημόσιο προφίλ του, έτσι δεν ήθελε να γίνει ευρέως γνωστό.

Εκείνο το πρωί, ο Kamui ενημερώθηκε για ένα συγκεκριμένο θέμα από την ομάδα. Μου το είπε αμέσως και είπαμε στην ομάδα την ανησυχίες μας. Τελικά, η ομάδα έβαλε τέλος στην ανησυχία αυτή. Το σχόλιο αυτό ήταν η άμεση αντίδραση τού Kamui όταν άκουσε για το θέμα, κάτι που ήθελε να πει μόνο σε στενούς του φίλους και στην οικογένειά του, καθώς το έγραψε μόνο σε προσωπικό λογαριασμό. Ήταν πολύ σοκαρισμένος. Τώρα, αυτός και η ομάδα του ετοιμάζονται για τον επόμενο αγώνα στο Austin.

Όσο για την Caterham, φυσικά και προσπάθησε να μετριάσει τις ανησυχίες τού 28χρονου, γράφοντας:

Έγινε εκτενής αξιολόγηση στο Sochi και στο Leafield και το περιτύλιγμα από carbon εφαρμόστηκε για να ενισχυθεί το σημείο, μια φυσιολογική διαδικασία. Γινόταν έλεγχος ανάμεσα σε κάθε περίοδο, για να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Ο Kamui απέσυρε το post και οδήγησε το μονοθέσιο για το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο, χωρίς ίχνος άλλου προβλήματος στην ανάρτηση.

ΠηγήBBC Sport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...