Massa: Το πρόβλημα του Raikkonen είναι ψυχολογικό

Σχετικά άρθρα

Fernando-Alonso-Felipe-Massa-and-Kimi-Raikkoenen

Ο Felipe Massa ξέρει πολύ καλά πως είναι να βρίσκεσαι στην ίδια ομάδα με τον Fernando Alonso. Ο Βραζιλιάνος, έχοντας βρει πλέον νέο σπίτι στη Williams, έχει ξαναμιλήσει για τη διαφορά ανάμεσα στον Alonso και τον Kimi Raikkonen. Αυτή τη φορά, ο Massa μιλάει για το ψυχολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο αντικαταστάτης του στη Ferrari.

Νομίζω πως το πρόβλημα του Kimi είναι ψυχολογικό. Υπέφερα και εγώ αρκετά, όταν ήρθε ο Alonso. Σίγουρα ο Kimi είναι πολύ καλύτερος απ’ ότι δείχνει, όπως φαίνεται και από τις πιο παλιές του επιδόσεις. Με τον Alonso όμως στην ομάδα, έχει χάσει λίγο το μυαλό του και δεν κάνει τη δουλειά που μπορεί να κάνει.

Ζούμε σε έναν κόσμο με πολλές λεπτομέρειες και αν δεν μπορείς να λειτουργήσεις ψυχολογικά δεν μπορείς να κάνεις τέλεια τη δουλειά σου. Είναι πολύ εύκολο να πεις ότι ο Kimi δεν έχει κίνητρο, όπως και με εμένα έλεγαν ότι έφταιγε το ατύχημά μου. Η γνώμη μου είναι πως ο Alonso είναι ο καλύτερος οδηγός και αν δεν είσαι άψογος, είναι πολύ δύσκολο να βρεθείς μπροστά του.

Είναι πολύ έξυπνος και καταφέρνει να κερδίσει την υποστήριξη της ομάδας. Αυτό είναι που κάνει τον άλλον οδηγό να υποφέρει. Είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις την κατάσταση, όταν βλέπεις την προσοχή της ομάδας να είναι στραμμένη στον άλλον οδηγό.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...