Ο Perez θέλει και πιστεύει πως θα παραμείνει στη Force India

Σχετικά άρθρα

Motor Racing - Formula One World Championship - Russian Grand Prix - Practice Day - Sochi, Russia

Η αρχή τής εβδομάδας βρήκε τον Nico Hulkenberg μ’ ένα νέο συμβόλαιο. Ο Γερμανός οδηγός, που κατά τη γνώμη μου αξίζει να βρίσκεται σε μια μεγάλη ομάδα, θα συνεχίσει ν’ αγωνίζεται για λογαριασμό τής Force India το 2015, την τρίτη χρονιά για την ινδική ομάδα, αλλά τη δεύτερη συνεχόμενη, ύστερα από το “διάλειμμα” που έκανε το 2013, στη Sauber.

Έτσι, μένει ακόμα μία ανακοίνωση από την Force India, για τη δεύτερη θέση φυσικά. Ο Sergio Perez είναι το φαβορί για να παραμείνει, και ο Μεξικανός θεωρεί πως σύντομα θα έχουμε -θετικές- εξελίξεις.

Θέλω να κλείσει και η δική μου υπόθεση. Πλησιάζουμε προς το τέλος τής σεζόν, και νομίζω ότι την επόμενη εβδομάδα ή κάπου εκεί τα πράγματα θα τελειώσουν όσον αφορά το μέλλον μου. Το να γίνει το deal τώρα είναι η βασική μου προτεραιότητα. Η μόνη ευκαιρία που είχα για να καθιερωθώ σε μια ομάδα ήταν στη Sauber, το 2012, και το ίδιο θέλω να κάνω κι εδώ.

Ο Gianpiero Lambiase έχει ήδη συμφωνήσει με τη Red Bull για το 2015 (ξέραμε ότι θα είναι μηχανικός αγώνα για τον Sebastian Vettel, αλλά αυτό δε θα ισχύσει φυσικά), συνεπώς ο 24χρονος θα έχει νέα συνεργασία με κάποιο άλλο μηχανικό από την ομάδα, ωστόσο αυτό δεν τον ανησυχεί.

Έχω κάνει πραγματικά καλή πρόοδο με την ομάδα, παρόλο που χάνω τον μηχανικό αγώνα για την επόμενη σεζόν. Είναι πάντα ένα πλήγμα όταν χάνεις έναν μηχανικό με τον οποίο είχες δημιουργήσει μία σχέση, αλλά πιστεύω ότι έχω αρκετή εμπειρία για να δουλέψω με τον καθένα. Έχω, επίσης, καλές πληροφορίες για το τι συμβαίνει, πώς δουλεύει η ομάδα, ποιος θα βοηθήσει ώστε να είμαι δυνατός για τη νέα χρονιά.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η κατήγορος του Christian Horner έκανε επίσημη καταγγελία στη FIA

Νέο κεφάλαιο στην υπόθεση Christian Horner, με την γυναίκα κατήγορο να έχει κάνει επίσημη καταγγελία για τη συμπεριφορά του στη FIA, ενώ ετοιμάζεται να...

Charles Leclerc: Θέμα χρόνου η Ferrari να αμφισβητήσει την Red Bull

Ο Charles Leclerc πιστεύει ότι η Ferrari είναι η ομάδα που έχει βελτιωθεί περισσότερο φέτος, θεωρώντας πως είναι "θέμα χρόνου" να αμφισβητήσουν την κυριαρχία...

Τρέχει στο GP Αυστραλίας ο Carlos Sainz

Ο Carlos Sainz θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά την επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας που έκανε το περασμένο Σάββατο, 9 Μαρτίου, στη...
Autoblog.gr