Σε δημοπρασία μια ακόμη αυθεντική Shelby Mustang GT500 “Eleanor” της ταινίας “Gone in 60 Seconds”

Σχετικά άρθρα

Gone in 60 Seconds Eleanor for sale

Μια από τις 15 αυθεντικές Shelby Mustang GT500 “Eleanor” του 1967, οι οποίες δημιουργήθηκαν για τη ταινία “Gone in 60 seconds” θα βγει σε δημοπρασία ξανά από τον οίκο Mecum σε εκδήλωση στις 12 και 13 Δεκεμβρίου.

Gone in 60 Seconds Eleanor for sale

Το αυτοκίνητο είναι το υπ’αριθμόν 7 που κατασκευάστηκε από την Καλιφορνέζικη εταιρία Cinema Vehicle Services of North Hollywood για την ταινία που προβλήθηκε στη μεγάλη οθόνη πριν 14 χρόνια. Η συγκεκριμένη Eleanor είναι μία από τις που είχε οδηγήσει ο Nicholas Cage, ο Giovanni Ribisi και η Angelina Jolie στα πλατό για τις ανάγκες της ταινίας.

Gone in 60 Seconds Eleanor for sale

Το αυτοκίνητο φορά έναν 7,0-λίτρων V8 κινητήρα Ford, ο οποίος φοράει τετραβάρελο καρμπυρατέρ της Holley 700 CFM και αποδίδει 650 άλογα, ενώ συνδέεται με ένα αυτόματο τετρατάχυτο κιβώτιο. Ο ήχος του είναι πραγματικά υπέροχος, ενώ να θυμίσω ότι μία αυθεντική υπάρχει και στην Ελλάδα.Η τιμή που αναμένεται να πιάσει το αυτοκίνητο σίγουρα θα είναι εξαψήφιο σε δολάρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...