H Tesla έχει πουλήσει 50.000 Model S

Σχετικά άρθρα

Tesla-Model-S

Η Nissan χρειάστηκε 26 μήνες για να πουλήσει 50.000 Leaf, με την Tesla να φαίνεται να χρειαστεί περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα ώστε το 50.000ό Model S να κυκλοφορήσει στους δρόμους.

Η επιτυχία αυτή είναι εξαιρετικά μεγαλύτερη από την αντίστοιχη του ιαπωνικού ηλεκτρικού αυτοκινήτου, καθώς η αμερικάνικη εταιρία καταρχήν ήταν σχεδόν παντελώς άγνωστη και δεύτερον η τιμή απόκτησης του Model S είναι τουλάχιστον 2,5 φορές πιο ακριβό από το Leaf.

Model S3

Με την Tesla να μην ανακοινώνει επίσημα τις μηνιαίες πωλήσεις του αυτοκινήτου, αλλά τρίμηνες, μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβρη η εταιρία είχε πουλήσει 46.928, κάτι που σύμφωνα με τους ειδικούς στα τέλη του μήνα που διανύουμε θα έχει ξεπεράσει τα 50.000 αυτοκίνητα, πιάνοντας τα 51.000. Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι το γεγονός ότι στις αρχές του περασμένου Ιανουάριου, δηλαδή τους πρώτους 15 πρώτους μήνες κυκλοφορίας, η Tesla είχε πουλήσει 25.000 αυτοκίνητα, ενώ διπλασίασε τον συγκεκριμένο αριθμό στους επόμενους 9 μήνες. Κάτι μου λέει ότι με την κυκλοφορία του νέου, δυνατότερου P85D η πορεία του μοντέλου θα συνεχίσει την ανιούσα.

 

ΠηγήHybrid Cars

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα