Ο Sam Michael αποχωρεί από τη McLaren

Σχετικά άρθρα

Phil Prew and Sam Michael

Έπειτα από 21 χρόνια στη Formula 1, από τα οποία τα 3 στην McLaren, ο Sam Michael, αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, θα αποχωρήσει από το άθλημα. Ο 43χρονος Αυστραλός θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του με την οικογένειά του, με εκπρόσωπο της ομάδας να επιβεβαιώνει το γεγονός. Ο Michael δήλωσε για την απόφαση αυτή:

Πέρασαν 21 χρόνια φοβερά χρόνια στην F1. Λάτρεψα κάθε λεπτό των αγώνων και τους ανθρώπους, αλλά ήρθε η ώρα να επιστρέψω στο σπίτι μου και να βρω την επόμενη πρόκληση.

Ο Michael ξεκίνησε την καριέρα του το 1993 στην Lotus και αργότερα, με την ομάδα να αποσύρεται, βρέθηκε στο δυναμικό της Jordan. Το 2004 αντικατέστησε τον Patrick Head ως τεχνικός διευθυντής της Williams και στα μέσα της σεζόν του 2011 άφησε το Grove, για λογαριασμό της McLaren, όπου ανέλαβε το ρόλο του αγωνιστικού διευθυντή.

Σε ό,τι αφορά τις φήμες για αποχώρηση και των Jonathan NealeTim Goss, ο εκπρόσωπος της McLaren τις απέρριψε, τονίζοντας:

Δεν φεύγουν και δεν υπάρχουν σχέδια για να φύγουν.

Η McLaren λυπάται για την απόφαση του Sam Michael να αποχωρήσει, αλλά οι δυο πλευρές διατηρούν εξαιρετικά καλές σχέσεις.

[Photo Copyrights: LAT Photographic]

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα