Άλλο ένα επιτυχημένο rendering της ΒΜW M2

Σχετικά άρθρα

2016-bmw-m2

Μετά την ανακοίνωση ότι η νέα BMW M2 θα αποδίδει 405 άλογα από τον νέο 3,0-λιτρο turbo εξακύλινδρο κινητήρα ο γνωστός για τα renderings του, WildSpeed, μας δείχνει για άλλη μια φορά πως φαντάζεται ότι θα είναι το καυτό γερμανικό coupe.

Έτσι, από το φωτογραφία διακρίνουμε ότι η M2 έχει ένα νέο φουσκωμένο καπό με οπές για την εξαγωγή της θερμότητας, έναν πιο επιθετικό προφυλακτήρα, που φέρνει σε αυτόν της M3/M4 καθώς και LED φώτα ημέρας L σχήματος. Ακόμα, βλέπουμε ένα μαύρο εμπρός splitter, νέες ζάντες, αεροδυναμικούς καθρέφτες όμοιους με αυτούς της Μ4, carbon οροφή, φουσκωμένα φτερά και μεγάλη πίσω αεροτομή.

Ο κινητήρας της M2 θα συνδυάζεται τόσο με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, όσο και με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 4,4 δευτερόλεπτα, 0,3 δευτερόλεπτα πιο αργά από τις M3 και Μ4, και η τελική ταχύτητά της να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα.Θα προσφέρεται και με σύστημα τετρακίνησης, ενώ θα ζυγίζει λιγότερο από τα 1.530 κιλά της M235i Coupe, λόγω κυρίως των σύνθετων πλαστικών πάνελ της(FRP) και της carbon μπάρας θόλων στον χώρο του κινητήρα. Η Μ2 Coupe αναμένεται να παρουσιαστεί κατά το τρίτο τρίμηνο του 2015, στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο του 2015, με την M2 Cabriolet να παρουσιάζεται μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2016.

Θα φορά το ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό Active M Differential της Μ4, όπως επίσης τα φρένα και το σύστημα διεύθυνσης της, και θα τοποθετηθεί ανάμεσα από αυτή και την M235i, αποτελώντας τον αντικαταστάτη της 1-Series M Coupe.

ΠηγήWildspeed

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...

Έτσι θα είναι το Nissan Qashqai facelift [Renderings]

H Nissan ανακοίνωσε στις αρχές της εβδομάδας ότι στις 17 Απριλίου θα παρουσιάσει το Qashqai facelift, καθώς έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό...