Αυτή είναι η Ferrari 275 GTB/4 του Ferrari, που λάτρευε ο Steve McQueen

Σχετικά άρθρα

277383

Είναι πολλοί οι διάσημοι ηθοποιοί που αγαπούν τα αυτοκίνητα, αλλά σχεδόν κανένας δεν είχε το πάθος και την αυθεντικότητα του Steve McQueen. Στην μεγάλη οθόνη ο Αμερικάνος ηθοποιός συνήθιζε να οδηγεί την πράσινη Mustang και κάποιες πρωτότυπες Porsche, αλλά την προσωπική του ζωή λάτρευε τη Ferrari του.

Ποια ήταν αυτή; Μα η θρυλική 250 GT Lusso, αλλά το 1967 ο McQueen αγόρασε την πολύ σπάνια 275 NART Spyder. Δυστυχώς, όμως, την χάρηκε για μόλις δύο μέρες, καθώς την διέλυσε, και επειδή δεν υπήρχε άλλη τέτοια να αγοράσει, κατέληξε στην 275 GTB/4 hardtop.

Το τμήμα αναπαλαίωσης της Ferrari έδωσε νέα πρόσφατα νέα πνοή στο αυτοκίνητο και ο οίκος δημοπρασιών RM Auctions την πούλησε για πάνω από 10 εκατ. δολάρια. Μέσα από το παρακάτω video του Aficionauto, θα δεις όλη ιστορία του αυτοκινήτου, που θα την αφηγηθούν άνθρωποι που δούλεψαν για τον McQueen. Enjoy!

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...