Το Nissan GT-R τής Liberty Walk προκαλεί ζημιές… κυριολεκτικά!

Σχετικά άρθρα

Liberty Walk Nissan GT-R

Αν και σε μερικούς οι μετατροπές τής Liberty Walk φαίνονται υπερβολικές, σε κάποιους άλλους προκαλούν ζημιά. Φυσικά, αναφέρομαι στην μεταφορική σημαία τής έννοιας και δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα βλέπαμε και την κυριολεκτική της πλευρά.

Έλα, όμως, που αυτό συνέβη στο Vancouver τού Καναδά. Κι ενώ το τουμπανιασμένο αλλά ήσυχο στην περίπτωσή μας Nissan GT-R ετοιμαζόταν για το Diamond Rally, ένα Honda Civic χτύπησε την BMW X1 που βρισκόταν μπροστά του, μάλλον γιατί ο οδηγός ήταν επικεντρωμένος στο GT-R. Το εμπρός μέρος τού Civic πληγώθηκε αρκετά, αλλά δεν μπορούμε να δούμε το μέγεθος τής ζημιάς στο πίσω μέρος τής X1.

Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις καταλαβαίνεις πόσο σημαντικό είναι το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος που υπάρχει σήμερα σε αρκετά αυτοκίνητα, και λογικά αυτό θ’ αποτελέσει ένα από τα βασικά κριτήρια επιλογής νέου αυτοκινήτου για τον τύπο, στο επόμενό του αυτοκίνητο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Δες το εργοστάσιο της Xiaomi να παράγει ένα SU7 κάθε 76 δευτ.

Στα τέλη του περασμένου έτους η Xiaomi εισήλθε στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας παρουσιάζοντας το SU7. Οι παραγγελίες αυτού άνοιξαν πριν περίπου δύο εβδομάδες, με...