Έχει κάποια αυτοκινητοβιομηχανία ξεχωριστή θέση στη καρδιά σου;

Σχετικά άρθρα

carlover

Για να διαβάζεις Autoblog.gr πάει να πει πως λίγο-πολύ αγαπάς τα αυτοκίνητα. Είναι αυτή η αίσθηση που δύσκολα περιγράφεται όταν κάθεσαι πίσω από το τιμόνι για να ξεκινήσεις ένα ταξίδι. Είτε είτε κοντινό, είτε μακρινό, είτε ρουτίνας, όταν οδηγείς το αγαπημένο σου αυτοκίνητο, το σώμα του πλημμυρίζει από συναισθήματα.

Είναι λογικό ο καθένας από εμάς να έχει την/τις αγαπημένη/ες του μάρκα/ες ή ακόμη και αγαπημένα αυτοκίνητα. Προσωπικά αγαπώ διάφορα αυτοκίνητα, σύγχρονα και μη, διαφόρων εταιριών. Μου αρέσουν μοντέλα περασμένων δεκαετιών, έχοντας μια ιδιαίτερη προτίμηση στα Ιταλικά και στα Γαλλικά αυτοκίνητα των δεκαετιών μεταξύ 1930-1980, βλέπε π.χ Giulia SS, Renault Alpine A110 κ.α, αλλά δεν μπορώ να πω πως δεν με συγκινούν και αυτοκίνητα της σύγχρονης εποχής κατασκευασμένα από Γερμανούς, Ιταλούς, Ιάπωνες, Αμερικάνους και άλλους κατασκευαστές, μικρούς ή μεγάλους, από όλο τον κόσμο.

Δεν είναι λίγα τα μοντέλα εκείνα που νοιώθω πως έχουν κατασκευαστεί μόνο για μένα. Αυτό με κάνει fanboy κάποιας εταιρίας; Όχι, δεν θα το έλεγα. Δεν είμαι σίγουρος αν πραγματικά αγαπώ οποιαδήποτε εταιρία αυτοκινήτων ή οποιοδήποτε εμπορικό σήμα με την έννοια του fanboy.

Αλλά ας σταματήσω να γράφω για εμένα και ας σε ρωτήσω. Υπάρχει κάποια αυτοκινητοβιομηχανία που πραγματικά λατρεύεις; Και αν ναι, από που εμπνέεις την αφοσίωση αυτή, και τι είναι αυτό που σε έχει κερδίσει;

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...