Ο Verstappen θέλει τον Vergne για teammate

Σχετικά άρθρα

VKV City Racing, Rotterdam (NED) - 29 - 31 August 2014

Η φετινή silly season και οι μετακινήσεις των οδηγών, κρατούν ψηλά το ενδιαφέρον, σε μια κατά τα άλλα πλήρως προβλέψιμη σεζόν. Με εξαίρεση το που θα βρεθεί ο Fernando Alonso, το επόμενο μεγάλο σίριαλ είναι η κενή θέση στην Toro Rosso. Εκεί όπου ο Max Verstappen θα οδηγεί σίγουρα του χρόνου, με τους Vergne και Sainz Jr να παλεύουν για τη δεύτερη. Ο νεαρός Ισπανός πρόσφατα δήλωσε πως, σύμφωνα με τα επιτεύγματά του, αξίζει παραπάνω από τον Max τη θέση στην STR, με τον Ολλανδό να τονίζει πως προτιμά τον έμπειρο JEV για teammate.

Για την ομάδα είναι καλύτερα να έχει έναν έμπειρο οδηγό, έτσι, στην τελική νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα αν ο Jean-Eric μείνει. Νομίζω ότι θα είναι επίσης καλύτερα και για μένα, γιατί έχει μεγάλη εμπειρία και μπορεί να με βοηθήσει να βελτιώσω τον εαυτό μου.

Πιστεύω ότι έχει πολύ ταλέντο, αλλιώς δεν θα ήταν καν στην F1. Νομίζω πως αξίζει να είναι στη F1. Είναι χαλαρός και είναι καλός τύπος. Είναι φιλικός προς εμένα και αυτό το εκτιμώ. Ελπίζω πως θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε του χρόνου.

Από τη δική του πλευρά, ο Vergne δείχνει να συμφωνεί με τα λεγόμενα του Verstappen και να χρησιμοποιεί την εμπειρία του σαν βασικό διαπραγματευτικό ατού, για να παραμείνει σε μια ομάδα που τον έδιωξε πριν μερικούς μήνες.

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα (εάν με κρατήσουν). Βλέπουν τον Max σαν ένα μεγάλο ταλέντο και νομίζω ότι μπορεί να μάθει από μένα, όπως έκανε και ο Dani (Kvyat) φέτος. Νομίζω ότι είναι μια win-win κατάσταση για όλους.

F1 Grand Prix of China - Qualifying

Πιστεύω πως είναι η καλύτερη επιλογή για την ομάδα και τον εαυτό μου. Έχουμε δημιουργήσει την Toro Rosso μαζί. Όταν έφτασα είχαν μια ολοκαίνουργια ομάδα με ένα νέο τεχνικό διευθυντή, πολλά νέα άτομα, και το σχέδιο ήταν μέσα σε λίγα χρόνια να γίνουμε μία από τις κορυφαίες ομάδες στη μέση του grid. Πλησιάζουμε προς τα εκεί και νομίζω ότι θα είναι πολύ σημαντικό για όλους μας να συνεχίσουμε μαζί.

Φέτος έχουμε χάσει πάρα πολλούς βαθμούς με τις εγκαταλείψεις που είχα. Αν την επόμενη χρονιά δεν έχω τόσες εγκαταλείψεις και διαθέτω ένα καλύτερο αυτοκίνητο, θα είμαστε σε πολύ ισχυρή θέση. Νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε μια πραγματικά ισχυρή ομάδα το επόμενο έτος, αν συνεχίζουμε μαζί.

Για να είμαστε δίκαιοι τα πάντα είναι αρκετά ανοιχτά του χρόνου και δεν μπορώ να πω πραγματικά τι θα συμβεί, αλλά το μόνο που μπορώ να πω, είναι πως εύχομαι να συνεχίσω με αυτή την ομάδα και θα δούμε τι θα συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.

[Photo Copyrights: Richard de Klerk Photography, Getty Images]

ΠηγήESPNF1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα