Περιζήτητος ο Button, σύμφωνα με τον manager του

Σχετικά άρθρα

Jenson Button in the garage.

Όσο η McLaren δεν συντάσσει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το οδηγικό της δίδυμο εν όψει 2015, τόσο οι Jenson Button και Kevin Magnussen συνεχίζουν να είναι υπό αμφισβήτηση. Σύμφωνα με τους Βρετανούς, κανένας από τους δύο δεν είναι σίγουρος, αφού υπάρχουν ανησυχίες και στον Button, με τον ίδιο, ωστόσο, να υποστηρίζει ότι τα πράγματα είναι δυσκολότερα για τον Magnussen.

Ο Πρωταθλητής τού 2009 επισήμανε πως θα πρέπει να έχουμε μια ανακοίνωση για το μέλλον του πριν από την ολοκλήρωση τής φετινής σεζόν, και τώρα ο manager του, Richard Goddard, ισχυρίζεται πως το ενδιαφέρον για τον 34χρονο είναι υψηλό.

Δέχομαι τηλεφωνήματα από όλους, επειδή είναι ένας εξαιρετικός οδηγός, είναι ακόμα στην ακμή του, και όλοι τον θέλουν. Είναι ένα περιζήτητο άτομο. Είχα πολλές διαφορετικές προσεγγίσεις, όπως θα ήθελα και θα πρέπει να περιμένετε αυτό που ήθελα, από τα διαφορετικά αθλήματα, προφανώς για μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Όμως, δεν έχουμε κάνει σοβαρές συνομιλίες, μιλώντας για διαφορετικά επίπεδα τού πού είμαστε, πού θα είμαστε, και προφανώς θέλουμε να παραμείνουμε στη Formula 1 και στη McLaren, αλλά ίσως θα έρθει η στιγμή που θα έχουμε μια εξαιρετική ευκαιρία κι ένα εξαιρετικό μέρος να είμαστε.

Δεν έχουμε πει τίποτα περισσότερο πέρα από το ότι δεν ξέρουν (η McLaren) τίποτα. Ξέρω ότι ακούγεται γελοίο, αλλά φαίνεται πως δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό τους. Μιλάω συχνά με τον Ron (Dennis) και δεν υπάρχει τίποτα νέο. Μου λέει “λυπάμαι, αλλά περιμένουμε. Ξέρω ότι ίσως δε θα έπρεπε, αλλά έτσι είναι.” Σ’ αυτό το σημείο είμαστε.

Σε περίπτωση που ο Βρετανός αποτελέσει παρελθόν από το Woking, τότε είναι πιθανό να τον δούμε και σε κάποιο άλλο μηχανοκίνητο άθλημα, διότι δεν ενδιαφέρεται να τρέξει για μία μη κορυφαία ομάδα τής Formula 1, όπως λέει ο Goddard.

Είναι πολύ πιστός σ’ αυτή την ομάδα, αγαπά την ομάδα και θα ήθελε να μείνει. Είναι τόσο απλό από την πλευρά τής Formula 1. Προφανώς, δεν πρόκειται να οδηγήσει σ’ ένα πολύ πιο χαμηλό επίπεδο, διότι θέλει να κερδίσει αγώνες και πρωταθλήματα.

Δεν ενδιαφέρεται για τους αριθμούς, απλά θέλει να κερδίσει ξανά. Έτσι, αν δεν πρόκειται να κερδίσει ξανά σ’ αυτό το πρωτάθλημα και πάρει μια φανταστική προσφορά από αλλού, τότε ίσως πάει κάπου αλλού.

Jenson Button in conversation on the grid.

Το μόνο που έχει να κάνει ο Button τώρα είναι ν’ απολαμβάνει τους αγώνες, χωρίς να επηρεάζεται από το αβέβαιο μέλλον του.

Δεν έχω ακούσει κάτι διαφορετικό, έτσι απολαμβάνω ό,τι κάνω και ανυπομονώ να τα δώσω όλα γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο και να πάρω το καλύτερο από τον εαυτό μου. Δεν αλλάζει κάτι στον τρόπο που δουλεύω, απλά το απολαμβάνω και δε νιώθω όπως πριν μερικές εβδομάδες -πριν την Ιαπωνία- όταν είχα τεράστια πίεση.

Δε θέλω να αισθάνομαι έτσι. Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα, όπως και στη Ρωσία, να βάλω κάτω το κεφάλι και να απολαμβάνω τους αγώνες. Αυτό που είναι να συμβεί το 2015 θα συμβεί. Τα πάντα είναι πιθανά στη ζωή αν υπάρχουν οι σωστές συνθήκες ή η σωστή κατάσταση, αλλά πρέπει να είσαι εκεί για να το κάνεις να συμβεί.

ΠηγήAutoSport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...