Spy Photos: To εσωτερικό και τα LED φώτα του νέου Audi Q7

Σχετικά άρθρα

Audi Q7 2015 Spy Photos (1)

Για πρώτη φορά βλέπουμε το νέο Audi Q7 να φορά τα Matrix LED φωτιστικά σώματα της Audi, ενώ για πρώτη φορά επίσης, βλέπουμε το εσωτερικό του. Το αυτοκίνητο των φωτογραφιών είναι ντυμένο με λιγότερο καμουφλάζ και σε αυτό διακρίνεται η μεγάλη γρίλια, οι νέοι καθρέπτες, τα μεγαλύτερα πίσω φωτιστικά σώματα αλλά και οι διπλές απολήξεις εξατμίσεων.

Audi Q7 2015 Spy Photos (2)

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας ΜΜΙ, το τετράκτινο τιμόνι, ο κοντός λεβιές ταχυτήτων, η μεγάλη επιφάνεια αφής του MMI και τα αλουμινένια διακοσμητικά.

Audi Q7 2015 Spy Photos (3)

Η νέα γενιά του Audi Q7 θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Detroit τον ερχόμενο Γενάρη, με το αυτοκίνητο να είναι το πρώτο του VW Group που θα βασίζεται στην MLB Evo πλατφόρμα. Θα ζυγίζει 363 κιλά λιγότερα σε σχέση με τη προηγούμενη γενιά και ανάμεσα στις διαθέσιμες εκδόσεις θα υπάρχει τόσο η e-tron έκδοση όπως επίσης και το Audi SQ7 με ηλεκτρικό turbo. Το τελευταίο, θα φορά το powertrain του RS5 TDI concept, το οποίο απέδιδε 385 άλογα και 750 Nm ροπής, με αποτέλεσμα το RS5 TDI concept, να επιταχύνει στα 100km/h από στάση σε 4 δευτερόλεπτα και να καταναλώνει κατά μέσο όρο 5.3 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

To νέο Q7 μηχανικά θα φορά μια γκάμα TSI και TDI κινητήρων, ενώ θα υπάρχει και plug-in υβριδική έκδοση που θα συνδυάζει έναν 3,0-λιτρο TDI κινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα με μπαταρία ιόντων-λιθίου. Το σύστημα θα παράγει 373 άλογα με 700 Nm ροπής, θα έχει μέση κατανάλωση 4 λίτρα/100 χλμ και θα προσφέρει στο αυτοκίνητο ηλεκτρική αυτονομία 50 χιλιομέτρων. Στους TDI κινητήρες θα υπάρχουν δύο V6 κινητήρες απόδοσης 233 και 304 ίππων, ένας 3.0-λιτρος V6 TDI, απόδοσης 253 ίππων και ο 4.2-λιτρος V8 TDI απόδοσης 405 ίππων.

Audi Q7 2015 Spy Photos (4)

Το νέο Audi Q7 θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Audi στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας, εκεί όπου κατασκευάζονται σήμερα η τωρινή γενιά, μαζί με τα Porsche Cayenne, Volkswagen Touareg, Bentley SUV και Lamborghini Urus.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...

Dakar: Πρόστιμο 750.000 ευρώ στην Audi

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της νίκης στο θρυλικό και εξαιρετικά απαιτητικό Rally Dakar, η Audi έκανε γνωστό ότι αποχωρεί άμεσα από το παγκόσμιο...