O Jeremy Clarkson προκαλεί ξανά, αυτή τη φορά επειδή έπινε ενώ οδηγούσε

Σχετικά άρθρα

Jeremy Clarkson

O Jeremy Clarkson για ακόμη μια φορά προκαλεί, με την αιτία αυτή τη φορά να είναι ένα tweet που ανέβασε. Σε αυτό, ο Clarkson ανέβασε μια φωτογραφία ενός ηλιοβασιλέματος γράφοντας:

Μια από τις καλύτερες βόλτες στη ζωή μου. Χωματόδρομος. Μια M6. Ο ήλιος να δύει. Το iPod να παίζει Blind Faith. Μπύρα στη ποτηροθήκη.

Φυσικά η λέξη μπύρα ήταν αυτή που ξεσήκωσε την θύελλα, με αρκετοί να είναι εκείνοι που τον κατηγορούν επειδή έπινε αλκοόλ ενώ οδηγούσε. Ο Jezza επέλεξε να μην απαντήσει στα tweet που τον κατηγορούν, και δεν είναι η πρώτη φορά που “πιάνεται” να πίνει αλκοόλ ενώ οδηγεί. Πίσω το 2008, στο επεισόδιο του Top Gear όπου ο Clarkson μαζί με τον May πήγαν στον Βόρειο Πόλο, ο Clarkson έπινε τζιν τόνικ ενώ οδηγούσε.

ΠηγήTwitter

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...