Ποινή για τον Perez στον αγώνα της Βραζιλίας

Σχετικά άρθρα

B1euQnOCEAESU9t.jpg large

Ο οδηγός της Force India, Sergio Perez, θα εκκινήσει με ποινή 7 θέσεων στον αγώνα της Βραζιλίας. Ο Μεξικανός, προσπαθώντας στον πρώτο γύρο του Αμερικανικού GP να προσπεράσει τον Adrian Sutil, χτύπησε με τον οδηγό της Sauber, με αποτέλεσμα να τελειώσει άδοξα τον αγώνα και για τους δύο. Η Monisha Kaltenborn, προφανώς απογοητευμένη για τη χαμένη πιθανότητα της Sauber να περάσει τη Marussia στο πρωτάθλημα, δήλωσε:

Μετά από τις ελπιδοφόρες κατατακτήριες, αυτό το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό, κυρίως για τον Adrian που εγκατάλειψε χωρίς να φταίει. Βλέποντας τι έγινε μετά το τέλος του αγώνα, η ερώτηση είναι: Τι θα μπορούσαμε να επιτύχουμε σήμερα (σ.σ. χθες); Ο Esteban έχασε πολύ χρόνο, κυρίως στο πρώτο κομμάτι του αγώνα. Τώρα πρέπει να αναλύσουμε το γιατί.

Ο Perez αισθάνεται απογοήτευση για το λάθος που έκανε, ειδικά στον αγώνα με τους περισσότερους υποστηρικτές του.

Ήταν μεγάλη ατυχία αυτό που έγινε. Έκανα την κίνησή μου στον Adrian στη στροφή 15, όταν μου άφησε χώρο, οπότε πήρα την εσωτερική. Μετά ο Adrian άρχισε να κλείνει την εσωτερική και έπρεπε να πατήσω φρένο μετά από αυτόν, Έτσι δεν κατάφερα να αποφύγω τον Kimi και ούτε τον Adrian. Απλά δεν περίμενα να είναι εκεί ο Kimi.

Είναι κρίμα γιατί θα μπορούσα να συνεχίσω τους τερματισμούς μου στους βαθμούς και ήθελα να τα πάω καλά σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα. Λυπάμαι για όλους τους φίλαθλους που ήρθαν για να με υποστηρίξουν και νιώθω απογοήτευση που δεν μπόρεσα να τους δώσω έναν αξέχαστο αγώνα.

ΠηγήFIA

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...