Η KTM και η Reiter Engineering teasάρουν ένα νέο αγωνιστικό

Σχετικά άρθρα

KTM X-Bow Racecar teaser image

Η KTM ένωσε τις δυνάμεις της με την Reiter Engineering για να εξελίξει και να μας παρουσιάσει ένα νέο αγωνιστικό, που βασίζεται στο X-Bow και θα προσφέρεται στην Ασία, την Ευρώπη και τις Η.Π.Α.

Οι εταιρίες δεν αποκάλυψαν περαιτέρω πληροφορίες αλλά ανέφεραν πως “η κατασκευή του οχήματος και όλα τα logistics συμπεριλαμβανομένων των πωλήσεων και της παροχής ανταλλακτικών, θα είναι στα χέρια της Reiter Engineering”. Έδωσαν μάλιστα στη δημοσιότητα και την εικόνα που βλέπεις και που μας δείχνει ένα κλειστό μοντέλο με αεριζόμενο κάλυμμα κινητήρα και μεγάλη πίσω αεροτομή. Ο Hans Reiter δήλωσε:

Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να παρουσιάσουμε ένα επαναστατικό νέο όχημα στον χώρο του διεθνούς motorsport. Αυτή είναι μία ευκαιρία που δεν ήθελα να χάσω, οπότε παρουσίασα τις ιδέες μου στην KTM. Είμαι πεποισμένος πως το νέο μοντέλο θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου και θα είναι πολύ πετυχημένο διεθνώς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...