McLaren: Τον Δεκέμβριο οι ανακοινώσεις για τους οδηγούς μας

Σχετικά άρθρα

Button-Magnussen

Είναι αλήθεια πως η McLaren δοκιμάζει τα όρια της υπομονής των οπαδών της και όχι μόνο. Η βρετανική ομάδα δεν έχει ανακοινώσει κανέναν από τους οδηγούς της για το 2015, παρόλο που όλοι οι μιλούν για την επιστροφή του Fernando Alonso στο Woking. Αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον ένας εκ των Jenson Button και Kevin Magnussen θ’ αποχωρήσει από την ομάδα, και κανένας από τους δύο δε θα πρέπει να θεωρεί σίγουρη τη θέση του, τουλάχιστον με όσα έχουν προκύψει από δηλώσεις της McLaren.

Η “αγωνία” αυτή θα πάρει παράταση. Καμία ανακοίνωση δε θα έχουμε μέσα στον μήνα που διανύουμε, σύμφωνα με την ίδια τη McLaren, η οποία χρησιμοποιεί τη σημασία της σωστής επιλογής οδηγών για να δικαιολογήσει αυτή την απόφαση.

Η επιλογή των καλύτερων οδηγών είναι ξεκάθαρα μια σημαντική διαδικασία, και είναι κάτι που απαιτεί παρατεταμένη ανάλυση. Έτσι έχουν τα πράγματα, και, προκειμένου να μην αποσπάται η προσοχή της αγωνιστικής ομάδας από τον κύριο στόχο κατά τη διάρκεια του τελευταίου Grand Prix για φέτος, που είναι η διασφάλιση των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων στην πίστα, αποφασίσαμε ν’ αναβάλουμε τις τελικές συζητήσεις που αφορούν τους οδηγούς μας για το 2015 μέχρι μια ημερομηνία όχι νωρίτερα από την 1η Δεκεμβρίου.

Ο Ferni έχει προειδοποιήσει πως θα μάθουμε τη νέα του ομάδα μετά το Abu Dhabi, κάτι που έρχεται να συμφωνήσει με την παραπάνω δήλωση. Ο Button απλώς περιμένει την ομάδα του, λέγοντας πως έχει δείξει την αξία του, ενώ ο Magnussen βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση σύμφωνα με τον Βρετανό. Η αλήθεια είναι ότι ο μικρός ίσως έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του “Jens” για τη θέση δίπλα στον “El Nano”.

Πέρα από τους οδηγούς, το 2015 θα είναι γενικότερα μια σημαντική χρονιά για τη McLaren, λόγω της συνεργασίας της με την Honda φυσικά. Η ομάδα λέει γι’ αυτό:

Έχουμε περάσει τους τελευταίους 9 μήνες αναδιορθώνοντας, στο πλαίσιο των σχεδιαστικών και μηχανικών υπηρεσιών μας. Κατά τη διάρκεια των προσεχών ημερών, θα αξιολογήσουμε και θα δοκιμάσουμε μια σειρά από αεροδυναμικές αναβαθμίσεις για το επικείμενο Grand Prix στο Abu Dhabi και για το 2015.

Επιπλέον, είμαστε μόνο λίγες ημέρες μακριά από την επίσημη έναρξη της συναρπαστικής μας τεχνικής μας συνεργασίας με τη Honda, και βάσει των ικανοποιητικών δοκιμών που είχαμε, είναι τώρα πρόθεσή μας να τρέξουμε το προσωρινό μας αυτοκίνητο ανάπτυξης, την McLaren MP4-29H/1X1, στις ημέρες των δοκιμών μετά από το Grand Prix στο Abu Dhabi.

ΠηγήMcLaren

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...