Η Force India διόρθωσε αεροδυναμικό λάθος που την ταλαιπωρούσε από τα μέσα της σεζόν

Σχετικά άρθρα

Motor Racing - Formula One World Championship - Brazilian Grand Prix - Race Day - Sao Paulo, Brazil

Το πρώτο μισό του πρωταθλήματος ήταν ιδανικό για την Ινδική ομάδα, η οποία ανέβηκε στο βάθρο στο Μπαχρέιν, σκόραρε διαρκώς βαθμούς και κρατούσε την τέταρτη θέση στους κατασκευαστές. Όμως, μετά τα μισά ξεκίνησε και η πτώση, με αποτέλεσμα η McLaren να την προσπεράσει στη βαθμολογία και οι δυο ομάδες να χωρίζονται πλέον από 34 βαθμούς. Εύκολα θα μπορούσε κάποιος να πει πως η τεράστια διαφορά στα μπάτζετ οδήγησε την Force India σε αυτή τη θέση, όμως ο Bob Fernley αποκάλυψε πως μια λάθος ιδέα κόστισε στην ομάδα από τα μισά του πρωταθλήματος και μετά.

Προφανώς (στη McLaren) έχουν ένα πολύ σημαντικό προϋπολογισμό για την εξέλιξη, σε σχέση με εμάς, αλλά πρέπει να αναλάβουμε και τη δική μας ευθύνη, αφού οι αναβαθμίσεις μας δεν προσέφεραν αυτά που ελπίζαμε ότι θα δώσουν.

Πήραμε μια λάθος κατεύθυνση στα μέσα της σεζόν και καταφέραμε να λύσουμε το πρόβλημα μόνο πριν από ένα-δυό αγώνες.

Έχουμε κινηθεί προς τη σωστή κατεύθυνση τώρα και παρότι αυτό μας βοήθησε να προχωρήσουμε προς τα εμπρός με το αυτοκίνητο του 2015, χάσαμε έδαφος αμέσως μετά τα μισά του φετινού έτους.

Ο Fernley δεν αποκαλύπτει ακριβώς ποιο ήταν το πρόβλημα, αλλά το περιορίζει στον αεροδυναμικό τομέα. Έτσι, βασιζόμενη και στους διπλούς βαθμούς που θα μοιραστούν στο Abu Dhabi, η ομάδα συνεχίζει να στοχεύει στη McLaren και την πέμπτη θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών.

[Photo Copyrights: Sahara Force India]

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr