Επίσημο: Grosjean και Lotus συνεχίζουν μαζί και το 2015

Σχετικά άρθρα

Circuit of the Americas, Austin, Texas, United States of America. Friday 31 October 2014. Romain Grosjean, Lotus F1. World Copyright: Charles Coates/Lotus F1. ref: Digital Image _J5R6539

Έπειτα από την “άκυρη εκκίνηση” πριν μια εβδομάδα, όπου ο Grosjean ανάρτησε πρόωρα τη συνέχεια της συνεργασίας του με τη Lotus, ήρθε η στιγμή και για την επίσημη ανακοίνωση. Η ομάδα του Enstone έκανε γνωστό πως θα συνεχίσει με το ίδιο δίδυμο για το 2015, αφού εδώ και καιρό έχει ανακοινωθεί η παραμονή του Pastor Maldonado. Ο Γάλλος δήλωσε για τη συμφωνία:

Περιμέναμε να το ανακοινώσουμε εδώ και αρκετό καιρό, οπότε είναι πολύ καλό να επιβεβαιώσω τελικά ότι θα μείνω με την ομάδα και για την επόμενη σεζόν. Το δάχτυλό μου ήταν έτοιμο πάνω από το κουμπί του twitter για αρκετό διάστημα και ίσως να έγινε και μια άκυρη εκκίνηση! Ευτυχώς, δεν υπάρχει ποινή stop-and-go!

Νομίζω ότι αποτελούμε έναν πολύ καλό συνδυασμό. Συνεργαζόμαστε εδώ και πολύ καιρό και εγώ σίγουρα δεν ήθελα να φύγω σε μια χρονιά χαμηλών επιδόσεων, όπως το 2014, καθώς έχουμε απολαύσει μερικές όμορφες στιγμές μαζί.

Το ένοιωθα λάθος να πω αντίο σε ένα δύσκολο σημείο όπως το 2014, γιατί ξέρω τι είναι ικανοί να κάνουν οι άνθρωποι στο Enstone. Στιγμές σαν κι αυτή μπορούν είτε να σε κάνουν καλύτερο ή να σε καταστρέψουν και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα μάθει από μια δύσκολη χρονιά.

Χωρίς τίτλο

Η ομάδα πέρασε την χειρότερη χρονιά της εδώ και πολλά χρόνια, όμως το μέλλον φαντάζει ελπιδοφόρο: Τα οικονομικά της ισχυρίζεται πως καλυτερεύουν, θα έχει στο νέο μονοθέσιο το πιο δυνατό PU του grid, ενώ ήδη δοκιμάζει κομμάτια για το 2015, με σκοπό να αποφύγει τα φετινά λάθη.

[Photo Copyrights: Lotus F1 Team]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...