Ο Jules Bianchi βγήκε από το τεχνητό κώμα

Σχετικά άρθρα

Motor Racing - Formula One World Championship - Singapore Grand Prix - Race Day - Singapore, Singapore

Μετά από αρκετές εβδομάδες χωρίς καμία σημαντική αλλαγή στην υγεία του Jules Bianchi, οι γονείς του Γάλλου μάς ενημερώνουν για μία ευχάριστη εξέλιξη. Πλέον, ο 25χρονος δε βρίσκεται στο τεχνητό κώμα που τον είχαν βάλει οι γιατροί, ενώ η αναπνοή του γίνεται δίχως εξωτερική βοήθεια.

Παρ’ όλα αυτά, συνεχίζει να βρίσκεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, ενώ πλέον ο Jules είναι στη Γαλλία, ώστε να συνεχιστεί εκεί η ιατρική φροντίδα, όπως αναφέρουν στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Οι γονείς του Jules, Philippe και Christine, θα ήθελαν να δώσουν τις ακόλουθες πληροφορίες σχετικά με την ιατρική περίθαλψη του Jules, ως ένας είδος ενημέρωσης των media και των οπαδών του.

Μετά από σχεδόν 7 εβδομάδες από το ατύχημα στη Suzuka, και μετά από μία δύσκολη περίοδο νευρολογικής εντατικής θεραπείας, είμαστε σε θέση ν’ ανακοινώσουμε ότι ο Jules έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα.

Ο Jules δε βρίσκεται πλέον σε τεχνητό κώμα στο οποίο είχε τοποθετηθεί αμέσως μετά από το ατύχημα, αλλά εξακολουθεί να είναι αναίσθητος. Αναπνέει χωρίς βοήθεια και τα ζωτικά σημάδια είναι σταθερά, αλλά η κατάστασή του συνεχίζει να χαρακτηρίζεται ως “κρίσιμη”. Η θεραπεία του εισέρχεται τώρα σε μια νέα φάση, που αφορά τη βελτίωση της εγκεφαλικής του λειτουργίας.

Η νευρολογική κατάσταση του Jules παραμένει σταθερή. Παρόλο που η κατάσταση συνεχίζει να είναι σοβαρή και μάλλον θα παραμείνει έτσι, κρίθηκε ότι η κατάσταση ήταν αρκετή σταθερή για να γυρίσει ο Jules στη Γαλλία. Δηλώνουμε ανακουφισμένοι ότι μεταφέρθηκε χθες το βράδυ από το Mie Prefectural General Medical Center στο Yokkaichi της Ιαπωνίας, στο Le Centre Hospitalier Universitaire de Nice, όπου έφτασε πριν από λίγο. Ο Jules είναι τώρα υπό τη φροντίδα των Καθηγητών Raucoules και Ichai, ενώ τον φροντίζει και ο Καθηγητής Paquis, επί κεφαλής του Νευροχειρουργικού τμήματος.

Είμαστε ευγνώμονες που η επόμενη φάση του Jules θα συνεχιστεί κοντά στο σπίτι του, εκεί όπου περιβάλλεται από την οικογένειά του και τους φίλους του. Επαινούμε την εξαιρετική φροντίδα στο Mie Prefectural General Medical Center. Χρωστάμε στο ιατρικό προσωπικό τεράστια ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχουν κάνει για τον Jules, καθώς και για την οικογένειά μας σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή για εμάς. Πιο συγκεκριμένα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς Kamei, Yamamichi και τον κύριο Ogura, αλλά και όλο το προσωπικό που φρόντιζε τον Jules στην Ιαπωνία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα