Η αστυνομία του Hong Kong κατάσχεσε 12 supercars για παράνομες κόντρες

Σχετικά άρθρα

Supercars Seizes by Hong Kong Police (11)

Οι αστυνομικοί του Χονγκ Κονγκ συνέλαβε μια παρέα πλούσιων ανθρώπων ηλικίας από 38 έως και 62 ετών, που είχαν μετατρέψει τους δημόσιους δρόμους της πόλης Shenzhen σε πίστες ταχύτητας, κάνοντας κόντρες με τα supercars τους με ταχύτητες άνω των 250 χλμ/ώρα.

Supercars Seizes by Hong Kong Police (9)

Τα 12 supercars, όλα μοντέλα της Ferrari, της Lamborghini, της McLaren, Nissan GT-R και Audi R8, βρίσκονται έξω από το αστυνομικό μέγαρο της αστυνομίας, με την αστυνομία να αναφέρει πως η συγκεκριμένη περίπτωση είναι η μεγαλύτερη υπόθεση αγώνων δρόμου που έχει δει ποτέ.

Supercars Seizes by Hong Kong Police (6)

Οι οδηγοί τους θα κατηγορηθούν για επικίνδυνη οδήγηση, αλλά δεν είναι ακόμα σαφές το τι θα γίνει με τα supercars τους. Για την ώρα, αυτά βρίσκονται παρκαρισμένα έξω από το αστυνομικό μέγαρο της πόλης, με περαστικούς να σταματούν για να δουν.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...