Alonso: Η σχέση με τη νέα μου ομάδα θα είναι μακροχρόνια

Σχετικά άρθρα

GP ABU DHABI F1/2014

Το τέλος της φετινής σεζόν σημαίνει και το τέλος στις σχέσεις του Fernando Alonso με τη Ferrari. Ο Ισπανός σίγουρα δεν φεύγει με τον καλύτερο τρόπο από το Maranello, ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ότι θ’ αγωνίζεται για λογαριασμό της McLaren, κάτι που θα γίνει το λιγότερο σε μία εβδομάδα σύμφωνα με τη βρετανική ομάδα.

Μπορεί ο Ισπανός να μη έχει αναφέρει ακόμα πού θ’ αγωνίζεται, ωστόσο, παραδέχεται πως δεν πρόκειται να καθίσει μόλις έναν χρόνο στο νέο του “σπίτι”, με στόχο φυσικά να μπορέσουν ν’ ανταγωνιστεί τη Mercedes, η οποία σίγουρα θα είναι ένας εξαιρετικά δυνατός αντίπαλος και το 2015.

Τώρα είναι ώρα να κοιτάξουμε το μέλλον μα αισιοδοξία και να προετοιμαστούμε για το 2015 με τον καλύτερο τρόπο. Πρέπει να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα για όλους τη νέα σεζόν. Η Mercedes έχει σίγουρα ένα μεγάλο πλεονέκτημα και πιθανότατα θα μεταφέρουν αυτό το πλεονέκτημα και την επόμενη σεζόν.

Θα συμμετάσχω σ’ ένα project όχι μόνο για την επόμενη χρονιά· είναι μια μακροπρόθεσμη σχέση και είναι ένα project που ελπίζουμε ν’ ανταγωνιστούμε τη Mercedes σύντομα, και γι’ αυτό πήρα αυτή την απόφαση. Ανυπομονώ για το μέλλον, διότι μπαίνεις σ’ ένα νέο project, είναι επειδή θέλεις το καλύτερο.

Μετά από 5 χρόνια, ήρθε η ώρα ν’ αποχωρίσουμε. Είναι αρκετά για ‘μένα. Κοιτάζοντας το μέλλον, κοιτάζοντας όλες τις προοπτικές, κοιτάζοντας προς τα πού πηγαίνουν τα πράγματα, πιθανώς δεν είμαι τόσο πεπεισμένος (όσον αφορά το μέλλον στη Ferrari).

Σύμφωνα με τον “El Nano” θα μάθουμε πολύ σύντομα τη νέα του ομάδα (εννοεί ουσιαστικά την επίσημη επιβεβαίωση από τη McLaren) και θα ήθελε να ολοκληρώσει μ’ ένα δυνατό αποτέλεσμα τη συνεργασία του με την ιταλική ομάδα, κάτι που δε συνέβη στο Abu Dhabi.

Θα μάθετε σύντομα πού θα είμαι· είστε πολύ κοντά! Ήταν μια ωραία εμπειρία στη Ferrari, αλλά θέλω καλύτερα αποτελέσματα. Θα ήθελα να είμαι στο βάθρο σήμερα, αλλά ήξερα ότι θα είναι δύσκολο. Αυτό αντικατοπτρίζει λίγο όλη τη σεζόν. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα που φεύγω από τη Ferrari. Υπάρχουν σπουδαίοι άνθρωποι εδώ.

Alonso-Juan-Carlos

Για το μέλλον του Alonso μιλά ακόμα και ο τέως Βασιλιάς της Ισπανίας, Juan Carlos. Ο 76χρονος δε λέει κάτι διαφορετικό, υποστηρίζοντας πως άκουσε από τον ίδιο τον Ferni ότι θα οδηγεί για τη McLaren.

Ήθελα να εκφράσω την υποστήριξή μου στον Fernando για τον τελευταίο αγώνα. Πέρασα λίγο χρόνο μαζί του και μου είπε ότι πρόκειται να τρέχει για τη McLaren. Είναι πολύ χαρούμενος. Θα δούμε.

Τι απάντησε ο Alonso για τις παραπάνω δηλώσεις;

Δεν μπορώ να πάω κόντρα σε αυτά που λέει ο Βασιλιάς. Ο Βασιλιάς είναι Βασιλιάς. Έχει πάντα δίκιο.

[Πηγές: Sky Sports F1, AS, GPUpdate]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr