Το πρόγραμμα των οδηγών για τις δοκιμές του Abu Dhabi

Σχετικά άρθρα

Yas Marina Circuit

Τα τελευταία τους χιλιόμετρα για το 2014 θα κάνουν οι ομάδες. Οι δοκιμές θα λάβουν χώρα στην πίστα του Abu Dhabi, εκεί όπου έπεσε η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος. Φυσικά, σκοπός των δοκιμών, εκτός από την εμπειρία νέων οδηγών με τα μονοθέσια της Formula 1, είναι η συλλογή δεδομένων για εξαρτήματα που προορίζονται για τα μονοθέσια του 2015, τα οποία οι τεχνικοί έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν εδώ και καιρό.

Η McLaren θα μπει και τυπικά στη νέα εποχή, με τον Stoffel Vandoorne να είναι αυτός που θα οδηγήσει για λογαριασμό της βρετανικής ομάδας και τις δύο ημέρες. Ρεπό θα πάρει ο Πρωταθλητής Lewis Hamilton, καθώς την W05 θα οδηγήσουν οι Nico Rosberg και Pascal Wehrlein.

Οι ομάδες που θα πάρουν δεδομένα από επίσημο οδηγό τους τουλάχιστον για μία ημέρα είναι οι Mercedes, Red Bull, Williams, Ferrari, Toro Rosso (ο Max Verstappen έχει ανακοινωθεί για το 2015) και Sauber, ενώ αυτό μπορούμε να πούμε ότι ισχύει και για την Caterham, η οποία θα έχει μέσα στην CT05 τον Will Stevens, ο οποίος έτρεξε στο τελευταίο Grand Prix, αλλά το μέλλον της μαλαισιανής ομάδας είναι άγνωστο για την επόμενη χρονιά.

Αντίθετα, οι McLaren και Force India θα τρέξουν και τις δύο ημέρες με κάποιον οδηγό που δεν έχει πάρει μέρος σε αγώνα Formula 1, ή δεν έχει ανακοινωθεί για τη νέα χρονιά. Η Lotus θα έχει τον Charles Pic για την πρώτη ημέρα, ο οποίος έχει αρκετά καλή εμπειρία, ως πρώην επίσημος οδηγός της Caterham. Η δοκιμή θα κρατήσει δύο ημέρες, αύριο και μεθαύριο, και στη συνέχεια μπορείς να βρεις το αναλυτικό πρόγραμμα με τους οδηγούς.

Ομάδα Τρίτη Τετάρτη
Mercedes Nico Rosberg Pascal Wehrlein
Red Bull Carlos Sainz Daniel Ricciardo
Williams Valtteri Bottas Felipe Nasr
Ferrari Kimi Raikkonen Raffaele Marciello
McLaren Stoffel Vandoorne Stoffel Vandoorne
Force India Jolyon Palmer Spike Goddard
Toro Rosso Max Verstappen Max Verstappen
Lotus Charles Pic Alex Lynn
Sauber Marcus Ericsson Marcus Ericsson
Caterham Will Stevens Will Stevens

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...