Η Ferrari στέλνει ξανθιά κατάσκοπο στη Mercedes

Σχετικά άρθρα

Ferrari Spy 5

Η κατασκοπία, τα σκάνδαλα και οι παρανομίες δεν είναι κάτι το νέο στη Formula 1, με πρόσφατο παράδειγμα τις δύο Red Bull που ακυρώθηκαν από τις κατατακτήριες δοκιμές του Abu Dhabi. Στο διήμερο τεστ που ολοκληρώθηκε χθες, όλες οι ομάδες ήταν επικεντρωμένες στο πρωτάθλημα του 2015, συγκεντρώνοντας δεδομένα και δοκιμάζοντας νέα εξαρτήματα και ρυθμίσεις για την επόμενη χρονιά. Λογικό είναι τα μάτια των μηχανικών να μην είναι μόνο στραμμένα στα δικά τους μονοθέσια, αλλά να προσπαθούν να ρίξουν και μια ματιά στον ανταγωνισμό.Ferrari Spy 2

Η Ferrari, λοιπόν, είπε σε μια υπάλληλο της ομάδας να πάρει μια υψηλής ευκρίνειας κάμερα και να στηθεί πάνω από το γκαράζ της Mercedes. Μόνη της η ξανθιά, σε μια κατάλευκη, άδεια κερκίδα, με την κόκκινη στολή και τη κάμερα στο χέρι… ε ας πούμε ότι δεν ήταν και πολύ διακριτική.

Ferrari Spy 6

10 λεπτά μετά, ένας από τους πιο εύσωμους μηχανικούς της Mercedes ανέβηκε στις κερκίδες και -από ότι μπορούμε να δούμε και στις φωτογραφίες- ή της ζήτησε να φύγει, γιατί αυτό που κάνει δεν είναι σωστό ή της ζήτησε το τηλέφωνό της για να βγούνε. Η “κατάσκοπος” φαίνεται να του απάντησε κάτι, για να αιτιολογήσει το λόγο που ήταν εκεί, αλλά λίγο μετά βρισκόταν και πάλι μέσα στο γκαράζ της Ferrari. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, τα συμπεράσματα δικά σου.

Ferrari Spy 4

 

[Photos Copyrights: Miquel Liso]

ΠηγήTwitter

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα