Το νέο Honda NSX έχει ήδη κάνει sold-out στην Αγγλία

Σχετικά άρθρα

acura-nsx--red-photo

Η Honda μπορεί να μην μας έχει δείξει ακόμα την έκδοση παραγωγής του επερχόμενου NSX, αλλά από ότι φαίνεται, αυτό δεν είναι ικανό να σταματήσει τους Άγγλους που θέλουν να το αγοράσουν.

Οι παραγγελίες για το νέο Honda NSX στο Η. Βασίλειο άνοιξαν τον Απρίλιο του 2013 και στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε 100 άνθρωποι έχουν ήδη καταθέσει τις 5.000 λίρες Αγγλίας -€6.300- που απαιτούσε η Ιαπωνική εταιρία για να κάνουν δικό τους ένα από τα πλέον πολυαναμενόμενα sports cars της δεκαετίας. Να θυμίσουμε πως το NSX έχει μήκος 4.33 μέτρα, πλάτος 1.89 μέτρα και ύψος 1.16 μέτρα με το μεταξόνιο του, να είναι 2.57 μέτρα. Θα φορά έναν twin-turbo V6 κινητήρα του οποίου η χωρητικότητα δεν θα ξεπερνά τα 3.5 λίτρα και θα συνδυάζεται με 3 ηλεκτροκινητήρεςδύο στους εμπρός τροχούς και έναν εντός του αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη– για συνολική απόδοση της τάξης των 400 ίππων –ανεπιβεβαίωτο ακόμα-. Σύμφωνα με την Honda δε, το NSX θα έχει την τιμή ενός Audi R8, τις επιδόσεις μίας Ferrari ενώ να συμπληρώσουμε πως θα είναι διαθέσιμο είτε ως coupe, είτε ως cabrio.

Τέλος, να αναφέρουμε πως ενώ το Ιαπωνικό sports car έκανε sold out στην Αγγλία, άνοιξαν οι παραγγελίες για το νέο Civic Type-R. Οι ενδιαφερόμενοι, θα κληθούν να καταθέσουν προκαταβολή της τάξης των 3.000 λιρών Αγγλίας -€3.780- και θα παραλάβουν τα αυτοκίνητα τους κάποια στιγμή τον Αύγουστο, ή τον Σεπτέμβριο του 2015.

ΠηγήCar Magazine

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα