Video: Ο ήχος του νέου power unit της Honda σε σχέση με τους υπόλοιπους του grid

Σχετικά άρθρα

298941

Την εβδομάδα που μας πέρασε, και μετά την στέψη του Lewis Hamilton για το δεύτερο παγκόσμιο πρωτάθλημα του, οι ομάδες έμειναν στην πίστα του Abu Dhabi, οι οποίες μεταξύ άλλων έκαναν δοκιμές με τους νέους οδηγούς τους και των νέων ελαστικών της Pirelli.

Αναπόφευκτα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον προκλήθηκε από την ομάδα της McLaren, η οποία για πρώτη φορά θα δοκίμαζε το νέο power unit της Honda. Μπορεί στο κλείσιμο του διημέρου το πρώτο τεστ να μην κύλησε με τον καλύτερο τρόπο εξαιτίας των προβλημάτων στα ηλεκτρικά, όμως μας έδωσε την πρώτη ευκαιρία να ακούσουμε στην πίστα το νέο μονοθέσιο της Άγγλο-ιαπωνικής ομάδας. Στο παρακάτω video θα δεις, θα ακούσεις και κυρίως θα συγκρίνεις τους ήχους των κινητήρων της Ferrari και Mercedes με αυτόν της Honda, με τον ήχο από τα δύο πρώτα να είναι από τις δοκιμές στη Jerez, με της McLaren από το pit lane του Abu Dhabi. Έχω την εντύπωση, ακόμα και στις χαμηλές στροφές που κινείται ότι ο νέος ακούγεται καλύτερα, και μένει πλέον να αποδείξει αν θα είναι εξίσου δυνατός. Enjoy!

http://youtu.be/kO-NISWCEuY

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...