Έρχονται οι Mercedes GLC και GLE τον Ιούνιο, η A-Class facelift τον Σεπτέμβριο και η C-Class Coupe τον Νοέμβριο του 2015

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Benz 2015 model rollout

Κατά τη διάρκεια μιας εταιρικής παρουσίασης που διοργάνωσε η Mercedes-Benz Ισπανίας, έγινε γνωστό τι νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσει η Γερμανική εταιρία μέσα στο 2015.

Τον Γενάρη θα κάνουν ντεμπούτο τα δύο πρώτα AMG Sport μοντέλα, με την S-Class Maybach να κυκλοφορεί τον Μάρτιο, μαζί με την CLA Shooting Brake, την AMG GT, και την C-Class Plug-in Hybrid. Τον Απρίλιο θα βγει στην αγορά η τετρακίνητη έκδοση της V-Class, με τις Brabus και Cabrio εκδόσεις του Smart Fortwo να κυκλοφορούν και αυτές τον τέταρτο μήνα του 2015.

Τον Ιούνιο θα βγούνε στην αγορά η GLC, η GLE και η GLE Coupe, με την A-Class Facelift να έρχεται τον Σεπτέμβριο του 2015, ενώ η C-Class Coupe θα βγει στους δρόμους τον Νοέμβριο του επόμενου έτους. H τελευταία θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο του 2015, με τα βιβλία παραγγελιών να ανοίγουν στα τέλη του ίδιου μήνα.

Πηγήcoches.net

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...