Τον Senna θέλει να μιμηθεί ο Hamilton

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Ο Ayrton Senna, πέρα από το γεγονός ότι πολλοί τον θεωρούν ως τον καλύτερο οδηγό στην ιστορία της Formula 1, αποτελεί και ίνδαλμα για πολλούς σημερινούς οδηγούς. Μεταξύ αυτών είναι και ο Lewis Hamilton, ο οποίος κατέκτησε πριν από δύο εβδομάδες τον δεύτερο του τίτλο και πλέον απέχει μόλις έναν από το να ισοφαρίσει τον αείμνηστο Βραζιλιάνος -χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει κάτι-.

Ο 29χρονος βραβεύτηκε και από το AutoSport, στις κατηγορίες «British Competition Driver» και «International Racing Driver» για την περασμένη σεζόν. Ο ίδιος δήλωσε πως η ισοφάριση είναι ένας από τους λόγους που θα παλέψει ώστε να διατηρηθεί στον θρόνο του Πρωταθλητή και το 2015.

Πάντα ήθελα να μιμηθώ τον Ayrton, έτσι τώρα έχω το δεύτερο (πρωτάθλημα) και θα δουλέψω σκληρά για να πάρω το τρίτο. Δεν υπάρχουν πολλοί που έχουν κατακτήσει πρωταθλήματα, αλλά, αν έχω την ευκαιρία να το κάνω, θα διαβεβαιώσω πως θα το κάνω. Είναι ο δεύτερος τίτλος και ο πιο σημαντικός για ‘μένα.

Το μονοθέσιο «πυροβολούσε». Δεν ήταν μια εύκολη χρονιά συνολικά, αλλά νιώθω χαρούμενος γιατί έκανα τα πράγματα με τον σωστό τρόπο. Γι’ αυτό ήταν ακόμα πιο δύσκολα στον τελευταίο αγώνα, επειδή ήξερα τη διαφορά στα μονοθέσια, ήξερα τη διαφορά στ’ αποτελέσματα και τα πράγματα που έγιναν μέσα στη σεζόν. Ένιωσα ότι πιέζω τόσο σκληρά· έπρεπε να βεβαιωθώ ότι θα το κάνω.

Η Mercedes πηγαίνει στο 2015 έχοντας στην πλάτη της ένα πολύ σημαντικό και μεγάλο πλεονέκτημα, με τον Hamilton να ισχυρίζεται ότι η νέα σεζόν μπορεί να είναι ακόμα καλύτερη. Ο Paddy Lowe έχει τονίσει πως δουλεύουν πάνω στη βελτίωση της αξιοπιστίας και ο “Billion Dollar Man” έχει πλήρη εμπιστοσύνη στην ομάδα του.

Η ομάδα είναι η καλύτερη. Σχεδιάζουμε να είναι η καλύτερη και την επόμενη σεζόν. Υπάρχει πολλή δουλειά που γίνεται κι έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Δεν είναι απλά ότι γίναμε Πρωταθλητές, πρέπει να πάμε ως Πρωταθλητές στη νέα χρονιά. Θέλουμε να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί την επόμενη χρονιά.

ΠηγήAutoSport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...

Ο Alonso δήλωσε απογοητευμένος από την ποινή

Οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τον Fernando Alonso με ποινή 20 δευτερολέπτων μετά το Grand Prix της Αυστραλίας, επειδή έκριναν πως ο Ισπανός προκάλεσε σκόπιμα το...
Autoblog.gr