Spy Photos: Πολλές BMW X1 με το σώμα παραγωγής

Σχετικά άρθρα

BMW X1 2016 spy photos (11)

Αρκετές καμουφλαρισμένες νέες BMW X1 με το τελικό σώμα παραγωγής φωτογραφήθηκαν κάπου στη Γερμανία. Η δεύτερη γενιά της X1 θα είναι μπροστοκίνητη, θα κατασκευαστεί πάνω στην UKL πλατφόρμα ενώ θα είναι διαθέσιμη και σε επταθέσια έκδοση.

BMW X1 2016 spy photos (12)

Το μοντέλο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2015 και θα έχει μικρότερες διαστάσεις από αυτές της τωρινής γενιάς, αλλά θα προσφέρει περισσότερους χώρους στους επιβάτες της. Η επταθέσια έκδοση θα διαθέτει μακρύ μεταξόνιο και μεγαλύτερο χώρο αποσκευών, ενώ θα προορίζεται για την αγορά της Κίνας, των Η.Π.Α και της Ρωσίας.

BMW X1 2016 spy photos (7)

Μηχανικά θα εξοπλίζεται με μια νέα γενιά τρικύλινδρων και τετρακύλινδρων κινητήρων, με τον ισχυρότερο από τους τελευταίους να αποδίδει περισσότερα από 300 άλογα. Ίσως θα υπάρχει M έκδοση.

BMW X1 2016 spy photos (19)

Γι’ αυτούς που δεν αναζητούν την μεγαλύτερη δυνατή ισχύ, θα προσφέρεται και μία υβριδική eDrive έκδοση, η οποία θα συνδυάζει τον τρικύλινδρο 1.500 turbo κινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα. Θα αποδίδει κοντά στα 190 άλογα, έχοντας ηλεκτρική αυτονομία 30 χλμ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...