Dennis: Καθοριστική η συνάντηση μου με τον Button για το 2015

Σχετικά άρθρα

Button-Dennis

Μπορεί ο Fernando Alonso να είχε συμφωνήσει με τη McLaren εδώ και πολλές εβδομάδες, ωστόσο τα πράγματα είναι διαφορετικά όσον αφορά την περίπτωση του Jenson Button. Ο Πρωταθλητής του 2009 υπέγραψε με τη βρετανική ομάδα μόλις το βράδυ της Τετάρτης, όπως επιβεβαίωσε ο Ron Dennis, επί κεφαλή του McLaren Group.

Τώρα, ο Βρετανός αποκαλύπτει ακόμα περισσότερα, λέγοντας πως η συνάντηση των δύο ανδρών μετά από τον αγώνα στο Abu Dhabi λειτούργησε καταλυτικά και μάλλον καθοριστικά στο να συνεχίσει ο «Jens» με τη βρετανική ομάδα.

Πριν από τις συνομιλίες που είχαμε για την υπογραφή του συμβολαίου, υπήρξε μια συνάντηση που έγινε στο Abu Dhabi. Ήταν ένα πολύ διαφορετικό άτομο, τόσο τότε, όσο και την προηγούμενη νύχτα (εννοεί όταν έπεσαν οι υπογραφές), και οι ανησυχίες μου εξαλείφθηκαν.

Υπήρχαν πολλά μειονεκτήματα και αποφασίσαμε να λύσουμε κάποια από αυτά τα θέματα, και όταν συναντήθηκα με τον Jenson και τα είδαμε αυτά, κάποια από αυτά είχαν ήδη εξαφανιστεί. Η απόφαση είναι δική μου και το πεπρωμένο του Jenson είναι στα δικά του χέρια. Θα υπάρχει ισότητα στην ομάδα, ελπίζω κι ένα πολύ ανταγωνιστικό μονοθέσιο.

Alonso-Button

Ο Button γνωρίζει ότι το 2015 δε θα είναι εύκολη χρονιά για τη McLaren, έτσι θέλει να υπάρχει μια στενή συνεργασία με όλα τα μέλη της ομάδας, φυσικά και με τον Alonso, ώστε να μάχονται οι δυο τους για καλά αποτελέσματα.

Πάντα οι σχέσεις μας ήταν πολύ καθαρές, όπως είπε και ο Ron. Είναι η σχέση που θέλω, και θέλουμε να δουλέψουμε όλοι μαζί στενά και να είμαστε πολύ ανοιχτοί ο ένας με τον άλλον. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που μπορούμε να έχουμε πιθανότητα να είμαστε κάπου κοντά στη Mercedes την επόμενη σεζόν.

Ο Fernando είναι ένα τρομερό ταλέντο. Είμαστε και οι δύο ευθείς: αν έχουμε θέμα ο ένας με τον άλλον, θα μιλήσουμε πρόσωπο με πρόσωπο, και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό ανάμεσα στους team-mates. Για πολλά χρόνια, με ρωτούσαν ποιος είναι ο οδηγός που θα ήθελα να συνεργαστώ, και συνεχώς έλεγα τον Fernando.

Είναι ένας έξυπνος άνθρωπος κι έχουμε και οι δύο τον ίδιο στόχο: να κερδίσουμε τον παγκόσμιο πρωτάθλημα. Για να το κάνεις αυτό, πρέπει να κερδίσεις τον team-mate σου. Αλλά, για την ώρα, υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει στα παρασκήνια, για να πάμε την ομάδα μπροστά. Θα δουλέψουμε μαζί κι έχω ένα πολύ καλό συναίσθημα γι’ αυτό. Είναι δύσκολο να ξέρουμε πού είμαστε τώρα, κάτι που θα γνωρίζουμε μόνο στον πρώτο αγώνα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr